ATP Finals: Οι τελευταίες εξελίξεις για Τορίνο

Κάσπερ Ρουντ και Γιάνικ Σίνερ κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, όσον αφορά τα δύο τελευταία εισιτήρια για το ATP Finals στο Τορίνο.

Ο Νορβηγός πέτυχε την 52η νίκη του στη φετινή σεζόν το βράδυ της Τρίτης, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-4, 6-0 του Αλεξάντερ Μπούμπλικ για το 2ο γύρο του Paris Masters και έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παρθενική του εμφάνιση

στο μεγάλο φινάλε της χρονιάς.

Το Νο7 της ATP Race, αν φτάσει στον τελικό του Παρισιού, θα σφραγίσει την πρόκριση στο Τορίνο, ανεξαρτήτου αποτελέσματος των υπολοίπων διεκδικητών.

Στην 8η και τελευταία θέση της ATP Race που εξασφαλίζει πρόκριση στο ATP Finals, βρίσκεται ο Γιάνικ Σίνερ που έχει δύσκολο ματς στην πρεμιέρα του στο Παρίσι απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ την Τετάρτη (03/11).

Ο Ιταλός που έχασε την ευκαιρία να προσθέσει επιπλέον βαθμούς στο Vienna Open, όπου αποκλείστηκε από τον Τιαφό στα ημιτελικά με ανατροπή, νιώθει καυτή την ανάσα του Χούμπερτ Χούρκατς και του Κάμερον Νόρι που καραδοκούν για να κλέψουν μια από τις δύο θέσεις που απομένουν.

Μετά το Παρίσι υπάρχει και το Stockholm Open που θα ολοκληρωθεί και η κούρσα για το ATP Finals (14-21 Νοεμβρίου).

Η μάχη για το Τορίνο

 Player Points 7th) Casper Ruud 3,105 8th) Jannik Sinner 3,015 9th) Rafael Nadal* 2,985 10th) Hubert Hurkacz 2,955 11th) Cameron Norrie 2,875

ATP RACE TO TURIN RANKINGS

The post ATP Finals: Οι τελευταίες εξελίξεις για Τορίνο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα