ATP Finals: Η ώρα του Τζόκοβιτς

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στους τελικούς της ΑΤΡ, με τον Νο1 τενίστα στον κόσμο Νόβακ Τζόκοβιτς, να ρίχνεται στη μάχη. Σπουδαίο ζευγάρι ανάμεσα σε Ζβέρεφ και Τσίλιτς, έχει επίσης το μενού…

Μετά την συναρπαστική 1η ημέρα αγώνων στα ΑΤΡ Finals του Λονδίνου, σήμερα συνεχίζεται η δράση με δυο αναμετρήσεις για τον όμιλο Guga Kuerten. Κεντρικό πρόσωπο φυσικά στην O2 Arena, ο Νο1 τενίστας του

κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς.

1-Novak Djokovic vs 8-John Isner @22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετράει 22 νίκες στα τελευταία 24 παιχνίδια του στο Tour της ΑΤΡ και σήμερα ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στους τελικούς του Λονδίνου, αγωνιζόμενος απέναντι στον big server Τζον Ίσνερ, στις 22:00GR.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, κάτοχος πέντε τίτλων στους τελικούς της ΑΤΡ, θα αντιμετωπίσει έναν από τους πιο επικίνδυνους servers όλων των εποχών. Οι δυο αθλητές έχουν τεθεί αντιμέτωποι ακόμη δέκα φορές στο παρελθόν, με τον Σέρβο να έχει ρεκόρ 9-1 υπέρ του.

Για να βρει κάποιος ήττα του “Νόλε” από τον Ίσνερ πρέπει να ανατρέξει μέχρι το μακρινό 2012, όταν ο Αμερικανός είχε επιβληθεί στα τρία σετ του σημερινού του αντιπάλου στο Indian Wells.

Πάντως, τα τελευταία τρία χρόνια οι δυο τους δεν έχουν παίξει ως αντίπαλοι, με το τελευταίο τους ραντεβού να χρονολογείται στις 9 Οκτωβρίου του 2015, στο Πεκίνο (2-0 υπέρ του Νόλε).

Μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι η πρεμιέρα του Τζόκοβιτς στο Λονδίνο, καθώς ο Ίσνερ θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στους τελικούς της ΑΤΡ, στην παρθενική του εμφάνιση στη διοργάνωση!

3-Alexander Zverev vs 5-Marin Cilic @16:00GR-COSMOTE SPORT 6HD

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Μαρίν Τσίλιτς θα διεξαχθεί σήμερα στις 16:00GR. Όποιος από τους δυο πάρει τη νίκη σήμερα, θα έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να προκριθεί στα ημιτελικά, μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αν θεωρήσουμε λοιπόν ότι ο Σέρβος μάλλον θα πρέπει να θεωρεί κλεισμένη τη θέση του στην “4αδα”, καθώς βρίσκεται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση, ο σημερινός νικητής του Ζβέρεφ-Τσίλιτς, θα έχει το πάνω χέρι για την 2η θέση του ομίλου Guga Kuerten.

Οι δυο τους έχουν τεθεί αντιμέτωποι έξι φορές συνολικά, με τον Γερμανό να μετράει πέντε νίκες, έναντι μόλις μιας ήττας από τον Κροάτη, δείχνοντας πως του έχει πάρει τον αέρα στο μεταξύ τους Η2Η.

Πέρσι, σαν σήμερα, οι δυο τους τέθηκαν αντίπαλοι για την 1η αγωνιστική των ομίλων στους τελικούς της ΑΤΡ. Ο Ζβέρεφ είχε πάρει τη νίκη στα τρία σετ απέναντι στον Τσίλιτς, όμως στο τέλος δεν προκρίθηκε κανένας από τους δυο, μιας και οι Φέντερερ-Σοκ πέρασαν στα ημιτελικά.

Ο Τσίλιτς είχε επιβληθεί του Ζβέρεφ το 2015 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, όμως έκτοτε ο Γερμανός μετράει πέντε σερί νίκες και σήμερα είναι, κακά τα ψέμματα, το φαβορί για την νίκη.

NITTO ATP FINALS STANDINGS | OOP (-2h) – | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post ATP Finals: Η ώρα του Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα