ATP Cup: Ρωσία και Ιταλία για την κούπα – VIDEO

08:13 6/2/2021 - Πηγή: Tennis24

H πανίσχυρη Ρωσία των υπερφορμαρισμένων Ντανίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και η φιλόδοξη Ιταλία των Ματέο Μπερετίνι, Φάμπιο Φονίνι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της 2ης έκδοσης του ATP Cup, μετά τις νίκες στα ημιτελικά επί της Γερμανίας και της Ισπανίας αντίστοιχα.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με την 13η συνεχόμενη νίκη του στο ATP Tour (τελείωσε τη σεζόν με τίτλους σε Παρίσι, O2 Arena), έστειλε τη Ρωσία

στον τελικό της σπουδαίας διοργάνωσης επικρατώντας με ανατροπή 3-6, 6-3, 7-5 του Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά από μια συναρπαστική μονομαχία στη Rod Laver Arena.

To No4 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε το χρυσό break στο 11ο game (6-5) του καθοριστικού σετ και χρειάστηκε 4 match points για να λυγίσει τον αξιόμαχο Ζβέρεφ ο οποίος απώλεσε 5 break points στο τελευταίο game για να στείλει το decider στο tie break.

“Ήταν περίεργο. Τρελό ματς στο τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη αν και κάποια πράγματα δεν λειτούργησαν καλά” είπε αμέσως μετά ο Μεντβέντεφ.

Λίγο νωρίτερα, ο Αντρέι Ρούμπλεφ είχε βάλει μπροστά στο σκορ τη Ρωσία, πετυχαίνοντας την τρίτη σερί νίκη του στη διοργάνωση, επικρατώντας με 3-6, 6-1, 6-2 του Ζαν Λενάρντ Στρουφ.

a brilliant second serve from zverev! pic.twitter.com/IEvoQrjxpt

— ‏not stefanosً (@stefanostsitsi) February 6, 2021

What a crazy ending!

Walk us through it, @DaniilMedwed.#ATPCup | #TeamRussia pic.twitter.com/Tr0AXkuMAz

— ATPCup (@ATPCup) February 6, 2021

Σχεδόν ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημιτελική μονομαχία ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία, με τον Ματέο Μπερετίνι να σφραγίζει την πρόκριση των Ιταλών στον τελικό με σπουδαία νίκη 6-3 7-5 επί του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ.

Είχε προηγηθεί η επίσης συναρπαστική νίκη του Φάμπιο Φονίνι με 6-2, 1-6, 6-4 επί του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, θέτοντας τις βάσεις για τον Ιταλικό θρίαμβο.

Ο Ράφαελ Ναδάλ δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ούτε στα ημιτελικά της διοργάνωσης και μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι στο ξεκίνημα του Australian Open, με τον τραυματισμό χαμηλά στην πλάτη.

ATP CUP DRAW | OOP ( +9h)

The post ATP Cup: Ρωσία και Ιταλία για την κούπα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα