ATP Cup: Η Γερμανία απέκλεισε τη Σερβία του Τζόκοβιτς

09:10 5/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε ότι μπορούσε αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει τελικά τη Σερβία σε δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στο ATP Cup.

Η Γερμανία με τους Ζβέρεφ και Στρουφ, πήραν τη νίκη με 2-1 επί τους υπερασπιστές του τίτλου και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, από το Group A.

Στο πρώτο παιχνίδι του tie, ο Ζαν Λενάρντ Στρουφ πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή του σκορ με 3-6, 6-3, 6-4 επί του Ντούσαν Λάγιοβιτς,

βάζοντας γερές βάσεις για την πρόκριση.

Ακολούθησε ένα συγκλονιστικό ματς ανάμεσα στους κορυφαίους των δύο χωρών, όπου ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε στις λεπτομέρειες τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 6-7(3), 6-2, 7-5, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της Σερβίας.

Ήταν η δεύτερη νίκη του Νόλε στο θεσμό, μετά από αυτή επί του Ντένις Σαποβάλοφ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Έτσι, η νίκη κρίθηκε στο καθοριστικό διπλό όπου οι Ζβέρεφ/Στρουφ επιβλήθηκαν στις λεπτομέρειες με 7-6(4), 5-7, 10-7 των Τζόκοβιτς/Κάτσιτς και πανηγύρισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Cup.

Έτσι, η Γερμανία θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Ρωσία των Μεντβέντεφ-Ρούμπλεφ ενώ ο άλλος ημιτελικός ειναι Ισπανία-Ιταλία.

What playing for more than yourself is all about #ATPCup | #TeamGermany | @AlexZverev | @Struffitennis pic.twitter.com/nuT8Ca9tM2

— ATPCup (@ATPCup) February 5, 2021

ATP CUP DRAW | OOP ( +9h)

The post ATP Cup: Η Γερμανία απέκλεισε τη Σερβία του Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα