3o Tennis camp στο Σ.Α. Σερρών

09:06 3/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ένα μεγάλο προπονητικό τένις Camp δημιουργεί παράδοση στον Σύλλογο Αντισφαίρισης Σερρών

Ξεκίνησε η προετοιμασία των αθλητών τένις, πριν από την τριεθνή συνάντηση τένις στις Σέρρες.

Αθλητές από συλλόγους της βόρειας Ελλάδας (Σέρρες, Λαγκαδά, Θεσσαλονίκη, Ηγουμενίτσα, Καβάλα, Βέροια)

προετοιμάζονται πάνω σε θέματα, (τακτικής, ψυχολογίας, ειδικές καταστάσεις παιχνιδιού κ.α.), κάτω από την τεχνική καθοδήγηση των προπονητών (Σορφανές Κώστας, Μούρτζιος Χρήστος, Τζίμκας Γιώργος).

Ο πρόεδρος του Σ.Α. ΣΕΡΡΩΝ, Γραμματόπουλος Άρης, σημείωσε ότι η μεγάλη συμμετοχή αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα δημιουργεί ευχαρίστηση και ικανοποίηση αλλά από την άλλη πλευρά δημιουργεί απαιτήσεις και μεγάλες υποχρεώσεις στον Σ.Α. ΣΕΡΡΩΝ.

Οι τεχνικοί ξεκίνησαν δυναμικά την προετοιμασία το πρωί (09.30 πμ -12.30 μμ), με ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις τακτικής 18.00 μ,μ -21.00 μ,μ το απόγευμα.

Μία ευχάριστη έκπληξη είχαν οι συμμετέχοντες στο τένις camp, όταν συνάντησαν την Εθνική ομάδα μπάσκετ των εφήβων, οι οποίοι προετοιμάζονται για το πανευρωπαϊκό και φυσικά φωτογραφήθηκαν μαζί τους (ευχόμενοι αμφότεροι καλή επιτυχία οι μεν στους δε).

Ο Έφορος Αγωνιστικού της ΕΦΟΑ (Αθαναηλίδης Γιάννης), χαιρέτησε την πρωτοβουλία του Σ.Α. ΣΕΡΡΩΝ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια, η οποία ανοίγει μεγάλες προοπτικές για τους συλλόγους τένις της περιφέρειας σε συνεργασία με τα βαλκάνια.

Οι αθλητές έχουν την ευκαιρία για αγωνιστικές εμπειρίες σε μία περίοδο (χωρίς μαθητικές υποχρεώσεις) και υψηλό τενιστικό επίπεδο.

Φωτογραφίες από το camp

The post 3o Tennis camp στο Σ.Α. Σερρών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα