ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ | «Εύχομαι να υπερασπιστεί τον τίτλο του ο Ολυμπιακός»

Ο Μιχαΐλο Ουβάλιν, προπονητής της Ζιέλονα Γκόρα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας του, ενώ... υποκλίθηκε μπροστά στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ο οποίος απέδειξε πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ήρθαν πρώτοι στον όμιλο χωρίς καμία ήττα και το άξιζαν. Ο Ολυμπιακός έδειξε μεγάλη ποιότητα κι εύχομαι να υπερασπιστεί τον τίτλο.

Είμαστε χαρούμενοι από την περιπέτειά μας στην Ευρωλίγκα. Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία για όλους μας. Νομίζω κάναμε καλή δουλειά. Κάποιες φορές ήμασταν άτυχοι, αλλά γενικά κάναμε καλές εμφανίσεις», δήλωσε ο Μιχαΐλο Ουβάλιν.

Ο Λούκας Κόσζαρεκ από την πλευρά των παικτών της Ζιέλονα Γκόρα τόνισε: «Παίξαμε κόντρα σε έναν πραγματικό γίγαντα και ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι είναι σπουδαία ομάδα. Παλέψαμε, κάναμε ό,τι μπορούσαμε αλλά η ελληνική ομάδα ήταν απλά τόσο δυνατή. Όταν παίζεις κόντρα σε τέτοια ομάδα, πρέπει να θυσιάσεις κάτι. Τους δώσαμε περισσότερα ελεύθερα τρίποντα, αλλά το εκμεταλλεύτηκαν ιδανικά. Είμαστε χαρούμενοι που αντιμετωπίσαμε μια τέτοια ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία που αποκτήσαμε σήμερα θα μας φανεί χρήσιμη στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα