ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ | Ζαλγκίρις εξπρές...

Το "τρένο" της Ζαλγκίρις συνεχίζει να είναι ασταμάτητο, μιας και η λιθουανική ομάδα πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα ματς καθώς υπέταξε την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο με 92-87 και εξακολουθεί να οδηγεί αήττητη την κούρσα στον Γ' όμιλο της Ευρωλίγκα.

Οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο ήταν ανώτεροι κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και με κύριους εκφραστές τους στην επίθεση, τους Κιθ Λάνγκφορντ και Μαλίκ Χέρστον πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα απέναντι στην Ζαλγκίρις με 47-51.


Μετά την ανάπαυλα

του ημιχρόνου, η λιθουανική ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της και ήταν πιο εύστοχη και αυτά τα στοιχεία την οδήγησαν στο να τρέξει ένα επιμέρους σκορ 25-14 στην τρίτη περίοδο και στο τέλος του δεκαλέπτου να προηγείται με 72-65. Στην τελευταία περίοδο η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο αντέδρασε και κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ και στο 35ο λεπτό να είναι μπροστά με 78-80. Η Ζαλγκίρις όμως δεν έμεινε για πολύ πίσω στο σκορ και έφτασε στη νίκη με το τελικό 92-87 υπέρ της Ζαλγκίρις να διαμορφώνει ο Ολιβερ Λαφαγιέτ με δύο εύστοχες βολές.

Δεκάλεπτα: 20-27, 47-51, 72-65, 92-87

Keywords
Τυχαία Θέματα