ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ | Καουκένας: "Και οι δύο "αιώνιοι" διεκδικητές της Ευρωλίγκας!"

Την πεποίθηση ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν όλα τα εχέγγυα και τις ικανότητες να φτάσουν και φέτος στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας εξέφρασε ο Ριμάντας Καουκένας, χαρακτηρίζοντας τους "αιώνιους" διεκδικητές του τίτλου!

Παράλληλα, ο πολύπειρος Λιθουανός γκαρντ της Ζαλγκίρις

-ο οποίος έχει αντιμετωπίσει και τις δύο ελληνικές ομάδες φέτος- υπογράμμισε ότι αποτελεί προνόμιο το γεγονός ότι στο ρόστερ τους υπάρχουν οι Διαμαντίδης και Σπανούλης...

"Και οι δύο είναι εξαιρετικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός κράτησε όλους τους παίκτες, που έχουν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε πολλούς και τον προπονητή, αλλά όπως είδατε μας νίκησε χωρίς τον Διαμαντίδη. Εχουν δύο από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης: τους Σπανούλη και Διαμαντίδη. Είναι οι ξεκάθαροι ηγέτες τους και αυτό είναι προνόμιο, γιατί μπορούν από μόνοι τους να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα", δήλωσε αρχικά μιλώντας στην SportDay ο Καουκένας.

Ωστόσο, στο ερώτημα για το ποιον εκ των δύο "αιωνίων" θεωρεί ισχυρότερο, ο 35χρονος Λιθουανός γκαρντ της Ζαλγκίρις δεν είχε απάντηση: "Θα ήταν παρακινδυνευμένο να πω ποιος είναι καλύτερος. Στο τέλος κρίνονται όλα και στο πώς θα διαχειριστούν τις καταστάσεις. Πιστεύω ότι μπορούν και οι δύο να φτάσουν στο φάιναλ φορ. Είναι και οι δύο διεκδικητές του τίτλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα