ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ | Αποχαιρέτησε με νίκη

Απελευθερωμένοι από το άγχος, Ζαλγκίρις και Μπάμπεργκ έπαιξαν για να το... ευχαριστηθούν, με τους Λιθουανούς να παίρνουν νίκη γοήτρου με 90-81 και να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Ευρωλίγκα με το κεφάλι ψηλά!

Οι άμυνες πήγαν... περίπατο στο ημίχρονο μισό της -αδιάφορης βαθμολογικά- αναμέτρησης, με τις ομάδες να δίνουν... ρεσιτάλ επιθετικού μπάσκετ και το ημίχρονο να βρίσκει μπροστά τους γηπεδούχους με μικρό προβάδισμα (50-45)!

Το τρίτο δεκάλεπτο Ζαλγκίρις και Μπάμπεργκ συνέχισαν να συμβαδίζουν στο σκορ, ωστόσο στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Χουάν Πλάθα με μπροστάρη

τον κορυφαίο της Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (20π., 8 ριμπ.) πήρε το πάνω χέρι και διατηρώντας μία διαφορά γύρω στους 10 πόντους χάρισε εν τέλει τη νίκη στους φιλάθλους και στον... εαυτό της με 90-81, τερμάτισε έκτη στον όμιλο και αποχαιρέτησε με το κεφάλι ψηλά τη διοργάνωση! Απ' την άλλη, η Μπάμπεργκ δεν κατάφερε να πετύχει νίκη στο Top-16, ωστόσο -βάσει της εικόνας της- η παρουσία της γερμανικής ομάδας μπορεί να χαρακτηριστεί αξιοπρεπής...

Πέραν του Λαβρίνοβιτς, εξαιρετικός ήταν και ο Μάρκο Πόποβιτς με 12 πόντους και 6 ασίστ, με τους Κουζμίνσκας (13π.) και Καουκένας (12π.) να ακολουθούν σε απόδοση. Από πλευράς Μπάμπεργκ, ο γνώριμός μας Αντον Γκαβέλ φόρτωσε το καλάθι της Ζαλγκίρις με 20 πόντους, αλλά δίχως αντίκρυσμα, ενώ οι Τζέικομπσεν και Νάχμπαρ πρόσθεσαν από 14 έκαστος.

Keywords
Τυχαία Θέματα