ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ | Τζένεραλ μάνατζερ της Πέπινστερ ο Αξέλ Ερβέλ!

Ο φόργουορντ της Μπιλμπάο, Αξέλ Ερβέλ, είναι ο νέος τζένεραλ μάνατζερ της Πέπινστερ! Οχι, ο 29χρονος Βέλγος δεν αποφάσισε ξαφνικά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά πήρε την απόφαση να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, ώστε να βοηθήσει την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά!

Ο συμπαίκτης των Βασιλειάδη και Μαυροειδή στην Μπιλμπάο, ξεκινάει νέα καριέρα! Αυτή του τζένεραλ μάνατζερ! Ο Αξέλ Ερβέλ θα παίζει

πλέον σε... διπλό ταμπλό, αφού δέχθηκε να αναλάβει καθήκοντα Γενικού στην βέλγικη Πέπινστερ, ομάδα που ο 29χρονος φόργουορντ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, αγωνιζόμενος από το 2000 μέχρι και το 2004.

Ετσι, ο Ερβέλ μπαίνει από νωρίς στα... βάσανα του χώρου των παραγόντων, παρότι ο ίδιος το κάνει μόνο και μόνο για να βοηθήσει την αγαπημένη του Πέπινστερ να αναγεννηθεί και να "χτίσει" μία ομάδα για το μέλλον!

Μάλιστα, ο Αξέλ Ερβέλ -ο οποίος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία και στην Ρεάλ Μαδρίτης το διάστημα 2004-'09- συμφώνησε με την Πέπινστερ να είναι ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας για τα επόμενα 10 (!) χρόνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα