ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ | Χαμός στην Σερβία, διεκόπη ο τελικός του Κυπέλλου (video)

Ξύλο, φωτοβολίδες, αντικείμενα στο παρκέ και πολλά άλλα συνέθεσαν τον τελικό του Κυπέλλου στην Σερβία, ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος διακόπηκε στην τρίτη περίοδο.

Τα επεισόδια δεν έλειψαν ούτε στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς στο τρίτο δεκάλεπτο και ενώ το σκορ μεταξύ των δύο ομάδων ήταν ισόπαλο στο 43-43, το ματς διεκόπη. Αιτία ήταν η εισβολή "φιλάθλων" του Ερυθρού Αστέρα στον αγωνιστικό χώρο. Οι φίλοι του Αστέρα ήθελαν να διασχίσουν το παρκέ και να πάνε στις απέναντι εξέδρες, εκεί όπου βρισκόντουσαν

οι οπαδοί της Παρτιζάν. Όπως αναφέρουν τα σερβικά μέσα ενημέρωσης, οι φίλοι της Παρτιζάν χτυπούσαν έναν οπαδό του αιώνιου αντιπάλου και γι’ αυτό οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστερα προσπάθησαν να επέμβουν. Ακολούθησε ένας πραγματικός χαμός στο γήπεδο, με τις φωτοβολίδες να «πέφτουν βροχή» , το ξύλο να συνεχίζεται παντού, αντικείμενα να εκσφενδονίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Τελικά η αστυνομία έκανε την παρέμβασή της, αλλά οι παίκτες των δύο ομάδων αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και το ματς διεκόπη. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τα χείλη των επισήμων για το τι μέλλει γενέσθαι.

Keywords
Τυχαία Θέματα