ΒΟΡΡΑΣ | "Πρώτη" με όνειρα για τον Φοίνικα Λάρισας

Με υψηλούς στόχους ξεκίνησε η χρονιά για τον Φοίνικα Λάρισας, καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν, με τον κόουτς των Λαρισαίων, Γρηγόρη Γιασάρη, να τονίζει ότι "θέλουμε μέρα με τη μέρα να παράγουμε έργο"...

Για τις πρώτες ημέρες οι «μελανόλευκοι» θα προπονούνται στο κλειστό του Αλκαζάρ και θα περιμένουν να ανοίξει η φυσική τους έδρα που είναι το κλειστό του Αγίου Θωμά.

ΓΙΑΣΑΡΗΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΡΓΟ»

Λάτρης της πειθαρχίας ο Γρηγόρης Γιασάρης ξεκίνησε με όρεξη τις προπονήσεις της ομάδας. Μιλώντας για το ξεκίνημα

τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις διοικήσεις και σε όλους τους παίκτες. Μας πάει λίγο πίσω η έναρξη του πρωταθλήματος κατά μία εβδομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι σιγά - σιγά να φέρουμε τα παιδιά σε μια ικανοποιητική κατάσταση η οποία θα μας οδηγήσει στο τέλος σε ένα καλό αποτέλεσμα».

Σχετικά με τους στόχους ανέφερε: «Ο στόχος είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα μέρα με μέρα να παράγει έργο. Να υπάρχει ομόνοια, αγάπη, αυτοσυγκέντρωση και αν είμαστε όλοι μαζί αγαπημένοι όπως την πρώτη ημέρα θα πάμε καλά. Δεν θέλω να μιλήσω για άνοδο και παραμονή. Για μένα η ομάδα που δουλεύει έχει στόχο και όραμα. Καλή επιτυχία εύχομαι ειδικά στην άλλη ομάδα της Λάρισας τον Αστέρα που ξεκίνησε και αυτός την ίδια ημέρα».

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΕΟΣ ΑΕΡΑΣ...

Με νέο διοικητικό ηγέτη τον Γιώργο Νασιακόπουλο θα πορευτεί φέτος ο Φοίνικας που δείχνει πως ανανεώνεται σημαντικά. Στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Το βασικό στοιχείο που χρειάζεται για να ασχοληθείς με ομάδα είναι το μεράκι. Χθεσινοί σε θέματα μπάσκετ δεν είναι η νέα διοίκηση του Φοίνικα χωρίς ωστόσο να είναι και τόσο έμπειρη όσο άλλες διοικήσεις της περιοχής. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι πως υπάρχει μια σύμπνοια και ομόνοια στον τρόπο σκέψης και στον τρόπο λήψης αποφάσεων και αυτήν θα προτάξουμε για να κάνουμε ότι καλύτερο για φέτος».

Ο... ΑΓΕΡΑΣΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

Τι και αν είναι στα 37 του. Δείχνει πως είναι παίκτης γεμάτος ενέργεια και επί της ουσίας ο πραγματικός ηγέτης του Φοίνικα. Ο λόγος για τον Θοδωρή Λιάκο που για μια ακόμα φορά θα «τραβήξει κουπί» με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Πιστεύω πως όσο μπορώ να δώσω κάτι στο μπάσκετ θα το δίνω. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, εξάλλου πολλά παιδιά στην ηλικία μου παίζουν και μάλιστα σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Από τη στιγμή που ο Φοίνικας μου προσφέρει ένα καλό επίπεδο θα συνεχίζω και εγώ να προσφέρω τις δυνάμεις μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και να είμαστε γεροί. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση στην οποία μπαίνουν καινούρια παιδιά. Αυτό είναι το πιο ευχάριστο που μπαίνουν καινούρια πρόσωπα στο χώρο του μπάσκετ. Η Λάρισα που είναι μπασκετομάννα αρχίζει να βγάζει και παράγοντες και αυτό είναι που έλειπε και ήταν ουσιαστικά ο λόγος που εξαφανίστηκαν οι δύο μεγάλες ομάδες της πόλης. Ελπίζω με την είσοδο αυτών των παραγόντων και αγωνιστικά το μπάσκετ να ανέβει».

Πηγή: eleftheria.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα