Β' ΕΘΝΙΚΗ | Βλάχος: «Νίκη με τον κόσμο μας»

Την πρώτη του φετινή νίκη θα επιδιώξει να πετύχει αύριο το απόγευμα (26/10, 17:00) το Περιστέρι, που υποδέχεται την Ένωση Ιλίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τον Δούκα και την αναβολή του αγώνα με τον Πόλις, οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» χρειάζονται πάση θυσία το ροζ φύλλο, κάτι που φαίνεται και μέσα από τις δηλώσεις του Βαγγέλη

Βλάχου στο gsperisteri.gr: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπως άλλωστε όλα τα ματς στην έδρα μας. Η ήττα της πρεμιέρας μας πήγε λίγο πίσω. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και μέρα με τη μέρα μέσα από την προπόνηση να γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα», τόνισε αρχικά πριν ολοκληρώσει αναφερόμενος στο κομμάτι της στήριξης του κόσμου: «Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Αυτοί αποτελούν τη δύναμή μας. Τους πικράναμε την πρώτη αγωνιστική, αλλά είναι βέβαιο πως θα κάνουμε τα πάντα για να τους αποζημιώσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα