Β' ΕΘΝΙΚΗ | Βιδάλης: «Κίνητρο ο κόσμος του Ιωνικού»

Ο Ιωνικός ξεκίνησε την Πέμπτη (22/8) την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και ο Χρήστος Βιδάλης μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης μίλησε για την επιστροφή του στη Νίκαια και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν αλλά και τον κόσμο της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του του Χρήστου Βιδάλη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού Νικαίας:

Καταρχάς, Χρήστο καλώς ήρθες. Πρόκειται για το δεύτερο πέρασμά σου στον Ιωνικό.

Πώς αισθάνεσαι για αυτό;

«Ουσιαστικά στον Ιωνικό έγινα άντρας. Πέρασα από το εφηβικό στο αντρικό. Πέρασα 2 χρόνια πολύ καλά όπου και με εμπιστεύτηκαν και τώρα χαίρομαι που και πάλι είμαι σε μια ιστορική ομάδα. Ξέρω για τη νέα προσπάθεια που γίνεται και στις μέρες μας, για τους τόσο δύσκολους οικονομικούς καιρούς είναι πολύ σημαντικό για μένα αλλά και για όποιον παίκτη του μπάσκετ να του παρέχονται αυτά τα πράγματα».

Παρ' ότι είσαι μόλις λίγες ημέρες στην ομάδα, σε τι διαφορετικό έχεις εστιάσει στο σήμερα σε σχέση με το τότε;

«Τώρα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αγαπάνε την ομάδα πραγματικά. Ξέρουν τι θέλουν και το «απαιτούν» αυτό και γι αυτό νομίζω ότι η ομάδα θα πάει καλά».

Προέρχεσαι από μια πολύ καλή χρονιά με το Ψυχικό όπου βγήκατε πρωταθλητές. Σαν εχέγγυο – δυναμική ως προς εσένα πως μπορεί να χρησιμεύσει αυτό κατά τη φετινή χρονιά στη νέα σου ομάδα, ως σύνολο;

«Όταν έχεις άνοδο την προηγούμενη χρονιά θες να πας σε μια οργανωμένη ομάδα, δυνατή, με καλό ρόστερ για να κερδίζεις. Η νίκη είναι το παν. Όταν η ομάδα κερδίζει και το έχεις φρέσκο, αυτό θες να κάνεις».

Προς γνώση του κόσμου, ένα χαρακτηριστικό της Β' Εθνικής, για να ξέρει και τι μπάσκετ να περιμένει;

«Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Φέτος, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι πολύ δυνατό το πρωτάθλημα. Πάρα πολλοί παίκτες λόγω της οικονομικής κατάστασης έχουν κατέβει σε χαμηλές κατηγορίες. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ και κάθε Κυριακή θα γίνεται μάχη».

Τέλος, το έχεις ζήσει, το έχεις αισθανθεί, όσον αφορά τον 6ο παίκτη της ομάδας. Τι μήνυμα θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο;

«Ο κόσμος ήταν ένα κίνητρο για μένα για να έρθω εδώ. Το γουστάρω πολύ. Είμαι κι εγώ ενθουσιώδης παίκτης, αυτό έχει και τα καλά του έχει και τα κακά του. Ο κόσμος είναι πάρα πολύ σημαντικός. Γίνεται μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια εδώ και 3 χρόνια. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Τον θέλουμε κοντά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα