Β' ΕΘΝΙΚΗ | Τσαπρούνης: "Σε δύο χρόνια θα βρισκόμαστε στην Α1"

Ο Κώστας Τσαπρούνης νιώθει χαρούμενος που συμμετέχει στην προσπάθεια της ΑΕΚ και παρότι νιώθει ένα σφίξιμο στην καρδιά του που η ομάδα του βρίσκεται στην Β' Εθνική πιστεύει πως τα καλύτερα έρχονται.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της "Ενωσης" μίλησε στην εφημερίδα "ΩΡΑ των σπορ" για την μεταγραφή του στην ομάδα της καρδιάς του.

"Ξέρετε, ότι δεν είμαι από εκείνους, που μιλάνε πολύ. Είναι άκρως τιμητικό για μένα, που δέχθηκα ξανά πρόταση από την ομάδα της καρδιάς μου. Οι σχέσεις μου άλλωστε με την ΑΕΚ

ουδέποτε διακόπηκαν. Από κει και πέρα, χρειάζομαι δουλειά. Γενικότερα, όλοι πρέπει να δουλέψουμε, προκειμένου η ΑΕΚ να φτάσει στον επιθυμητό στόχο, που είναι η άμεση άνοδος στην Α2. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν", δήλωσε αρχικά ο Κώστας Τσαπρούνης και συνέχισε:

"Η παρουσία του προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκου αποδείχθηκε καταλυτική για την απόφασή μου. Τον κόουτς τον γνωρίζω καλά από την περίοδο που βρισκόμουν στα Τμήματα Υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αλλά και στην ανδρική ομάδα. Με ξέρει καλά και τον ξέρω. Δίπλα του θα μάθω νέα πράγματα. Γενικότερα, ξέρω ότι υπάρχει οργάνωση στην ΑΕΚ. Υπάρχει πλάνο. Το διαπιστώνει κανείς από την πρώτη στιγμή όταν μιλάει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι πρέπει να πω εξεδήλωσαν ενδιαφέρον και κατά την περίοδο, που υπήρχε η σκέψη για συμμετοχή της ομάδας στην Α2'.

Για τα αισθήματά του για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: "Ουδέποτε έκρυψα τί ομάδα είμαι. Από κει και πέρα, είμαι επαγγελματίας και προσπαθώ να κοιτάξω και το συμφέρον μου. Έκανα μία προσπάθεια στην Α1 με τον Ηλυσιακό. Τώρα είμαι ξανά στην ΑΕΚ. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο να βλέπεις την ομάδα της καρδιάς σου, με τους τόσους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, να βρίσκεται στη Β΄ Εθνική.

Όποιος είναι οπαδός νοιώθει ένα σφίξιμο στην καρδιά. Έτσι είχα νοιώσει κι εγώ. Θα αποδειχθεί όμως μακροπρόθεσμα λυτρωτική αυτή η επιλογή. Είναι χαρά μου, που θα συμμετέχω σ' αυτή την επίπονη προσπάθεια. Και μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν. Σας είπα και προηγουμένως. Φαίνεται ότι υπάρχει πλάνο στην ΑΕΚ. Αυτό είναι σημαντικό. Ευχή και δική μου είναι σε δύο χρόνια η ομάδα να βρίσκεται εκεί, που ανήκει. Στην Α1..."

Keywords
Τυχαία Θέματα