Β' ΕΘΝΙΚΗ | Συνεχίζεται η ενίσχυση για το Περιστέρι

Το Περιστέρι συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει των υποχρεώσεών του για τη νέα σεζόν και στο πλαίσιο αυτό έντυσε με τα χρώματά του τον Λεωνίδα Σκούταρη.

Ο έμπειρος φόργουορντ αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Πεντέλη, ενώ η νέα χρονιά θα τον βρει στα δυτικά προάστια και να ενισχύει τις προσπάθειες της ομάδας του Βαγγέλη Βλάχου. «Η επιτροπή μπάσκετ

του ΓΣΠ, ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Λεωνίδα Σκούταρη. Ο 37χρονος φόργουορντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική και στην Πεντέλη ενώ έκανε πολύ καλές σεζόν στο Πέραμα όπου αγωνίστηκε για μια τριετία.Επίσης έχει περάσει από τη Νήαρ Ήστ, τον Πανερυθραϊκό, τον Σπόρτιγκ, τον Ηλυσιακό, το Π.Φάληρο και φυσικά τον Παναθηναϊκό όπου μεταγράφηκε μετά τον Αθηναϊκό. Ο Λεωνίδας Σκούταρης είναι ένας έμπειρος πάουερ φόργουορντ με αξιόπιστο σουτ, ο οποίος μπορεί να βλάψει κάθε άμυνα ειδικά από την γραμμή των 6.75. Τον καλωσορίζουμε του ευχόμαστε υγεία,κάθε επιτυχία, με την προσδοκία να πετύχουμε τους συλλογικούς μας στόχους», αναφέρει η ανακοίνωση του Περιστερίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα