Β' ΕΘΝΙΚΗ | "Αφοσίωση" διαρκείας 2013-14

Ο Ιωνικός Νικαίας θα αγωνίζεται στη Β΄Εθνική τη σεζόν 2013-2014, με την επιτροπή του συλλόγου να ανακοινώνει επίσημα την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία των εισιτήριων διαρκείας της Ομάδας.

Πρόκειται για τρεις (3) κατηγορίες εισιτηρίων:
- Εισιτηρία διαρκείας, στην γενική τιμή 50 ευρώ.
- Εισιτήρια

VIP, τα οποία τιμώνται στα 100 ευρώ, στα καθίσματα τα οποία θα βρίσκονται στη μέση της κεντρικής κερκίδας.
- Εισιτήρια για τους οργανωμένους φίλους της ομάδας (Rangers), άνεργους, νέους – φοιτητές ή όσους μπορούν να συνεισφέρουν με αυτό το ποσό στα 20 ευρώ.

Φίλοι της ομάδας,

Όλοι γνωρίζετε την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η Ομάδα και τη φετινή χρονιά να είναι όσο πιο Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε πανηγυρίσει ισάξιες ανόδους. Στο ίδιο πλαίσιο, και φέτος, έγινε ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου η ομάδα μας να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική, με σημαντικές ενισχύσεις.

Παρά την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, και τις όλο και λιγότερες βοήθειες που λαμβάνουν τα σωματεία, η μόνη φερέγγυα δύναμη για μια ομάδα, είναι ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας που συνδράμει ανιδιοτελώς πέραν της ηθικής του υποστήριξης, είτε με χορηγίες, είτε με αγορά εισιτηρίου διαρκείας είτε με αγορά λαχνών κ.ο.κ.

Με στόχο να προμηθευτούν όσο περισσότεροι φίλοι της Ομάδας την κάρτα διαρκείας, και με σεβασμό στις δυσκολίες που βιώνουμε, οι τιμές παραμένουν ίδιες με την περσινή χρονιά.

Ελάτε και φέτος ΜΑΖΙ να μοιραστούμε τις χαρες - Βοηθήστε ΜΑΖΙ να πάμε την Ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται !

Οι κάρτες διαρκείας διατίθενται στα εξής μέρη:
Α) Γραφείο Επιτροπής Μπάσκετ (εντός του κλ. γυμναστηρίου του Πλάτωνα), καθημερινά, 15.00 - 19.00
Β) Γραφεία Ερασιτέχνη Ιωνικού (Π. Ράλλη 133), καθημερινά, 18.00 - 20.00"

Keywords
Τυχαία Θέματα