Β ΕΣΚΑΝΑ | Βeach Boys: "Παραιτηθείτε, να γλιτώσουμε τον υποβιβασμό"


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Αγαπητοί κύριοι,


Μετά από σιγή περίπου 15 ημερών, αναγκαζόμαστε και πάλι να τοποθετηθούμε δημόσια σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ομάδα. Στις 26 Ιουλίου δώσαμε το παρών στο Δ.Σ. του Α.Ο.Π.Φ. αναζητώντας επιτέλους μία απάντηση στην επίσημη εκδήλωση του ενδιαφέροντος μας για την ανδρική ομάδα μπάσκετ.


Σε εκείνο το Δ.Σ. αν και τα όσα ακούσαμε δεν μας έπεισαν για το παραμικρό, συμφωνήσαμε “καλή τη πίστη” στην πρόταση για συνάντηση με τους υπευθύνους του μπάσκετ (Π.Σμυρνιώτη-Κ.Ρήγα) για το καλό του τμήματος.


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Είπαμε «ναι» στην πρόταση αυτή, υπό τους όρους ότι θα ήταν παρόντες οι δύο κύριοι, όλα τα μέλη μας που το επιθυμούσαν και, κυρίως, θα ήταν παρόντα και μέλη του Δ.Σ. Mάλιστα η πρόταση αυτή κατατέθηκε από μέλος του Δ.Σ. , τον κ. Κωνσταντίνο Βραχλιώτη, ταμία του συλλόγου.
Μετά το πέρας μίας, ακόμη, εβδομάδας ο κ. K.Ρήγας τηλεφώνησε σ’ έναν εξ ημών, τον κ.Αριστοτέλη Αλεξόπουλο, και του ζήτησε να συναντηθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι δύο τους για να τον ενημερώσει για την κατάσταση. Αν και αυτή η επιθυμία αποτελούσε παραβίαση των συμφωνηθέντων, συναινέσαμε ο κ. Αλεξόπουλος να συναντηθεί με τον κ. Ρήγα διότι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνωρίζαμε εάν επρόκειτο για επίσημη συνάντηση ή για μία, απολύτως, προσωπική πρωτοβουλία του κ. Ρήγα.


Εντέλει, το ραντεβού έγινε το απόγευμα της Τρίτης (7/8). Το πρώτο πράγμα που ρώτησε να μάθει ο κ. Τ. Αλεξόπουλος ήταν εάν ο κ. Π.Σμυρνιώτης γνώριζε για το ραντεβού. Η απάντηση ήταν «ΝΑΙ» (σ.σ. άρα είχε παραβιασθεί η συμφωνία μας). Επίσης το κλίμα και τα λεχθέντα κατά τη συζήτηση των δύο ανδρών καθιστούσαν προφανές ότι δεν σκόπευαν να προχωρήσουν σε νέα “επίσημη συνάντηση” γι’ αυτό και ζήτησε την επιβεβαίωση του κ. Ρήγα. Συμφώνησε, όμως, για μετά τις 25/8 οπότε και θα επέστρεφε από τις διακοπές του.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Ρήγας του ανέφερε την επιθυμία των δύο υπευθύνων να αναλάβει κάποιος από τους Beach Boys, το ρόλο του Εφόρου ώστε να βρίσκεται κοντά στην ομάδα.


Και πάλι δόθηκε η εντύπωση ότι η συνάντηση έγινε μόνο για αυτόν τον “διορισμό” κάτω από τις εντολές των κυριών Ρήγα και Σμυρνιώτη (με πρόσχημα να βοηθήσουμε το τμήμα, αλλά με τους δικούς τους όρους). Ένα ακόμα σημείο στο οποίο δεν διαφώνησε ο κ. Ρήγας.
Μετά από όλα αυτά είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι θέλουν από τη μία να κερδίσουν χρόνο προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση και να μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων και από την άλλη αναζητούν έναν «άνθρωπο-γλάστρα». Κάποιον, ο οποίος θα έχει και την ιδιότητα του «πυροσβέστη» όχι μόνο εντός αυτής αλλά και εκτός αυτής (π.χ. κρατώντας, φερ’ ειπείν, ήρεμους τους υπόλοιπους Beach Boys).


Μία τέτοια πρόταση δεν γίνεται αποδεκτή και υπό αυτούς τους όρους δεν τίθεται καν θέμα νέας συνάντησης. Συνυπεύθυνοι στο κατ’ εξακολούθηση έγκλημα εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας δεν πρόκειται να γίνουμε.


Η δική μας πρόταση, κύριοι, είναι να απ

Keywords
Τυχαία Θέματα