Β ΕΣΚΑΝΑ | «Καμία επίσημη πρόταση»

Ο Παναγιώτης Σμυρνιώτης, ένας εκ των δύο υπευθύνων της ομάδας μπάσκετ του Παλαιαού Φάληρου, κατέθεσε στο superbasket.gr τις δικές του απόψεις για την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα και διέψευσε πως υπήρξαν προτάσεις για αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά.

«Κανείς δεν έφερε επίσημη πρόταση για να αναλάβει την ομάδα», είπε ο κ. Σμυρνιώτης και συνέχισε: «Αν έρθει επίσημη πρόταση, αν είναι φερέγγυα, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραδώσουμε το τμήμα μπάσκετ. Εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε με όποιον αγαπάει την

ομάδα, επαναλαμβάνω αν υπάρχει επίσημη πρόταση που είναι φερέγγυα, θα την εξετάσουμε. Εμείς δεν είμαστε τρελοί να θέλουμε με το ζόρι να μείνουμε στη διοίκηση».

Ο κ. Σμυρνιώτης πρόσθεσε πως η πτώση της ομάδας οφείλεται στην έλλειψη χρημάτων και στο γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει, ενώ ξεκαθάρισε πως η σεζόν έκλεισε δίχως οικονομικές εκκρεμότητες. «Ηταν η δεύτερη φορά που αναλάβαμε το ανδρικό τμήμα μαζί με τον Κώστα Ρήγα και δεν χρωστάμε πουθενά. Μάλιστα καλούμαστε να διαχειριστούμε κατασχετήρια από προηγούμενες διοικήσεις, που μας έλεγαν πως θα βάλουν 300 και 400.000 ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα