Β ΕΣΚΑ | Ανέλαβε τον Βριλησσιακό ο Μπότης!

Με νέο προπονητή θα συνεχίσει την προσπάθεια του στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ ο Βριλησσιακός, καθώς ο Χρήστος Αναστασίου αποτελεί παρελθόν, ωστόσο η ομάδα των βορείων προαστίων δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του, που δεν είναι άλλος απ' τον Αντώνη Μπότη!

Ετσι, ο νεαρός και ταλαντούχος τεχνικός, αναλαμβάνει για πρώτη φορά χρέη πρώτου προπονητή σε ομάδα και θα κληθεί να οδηγήσει τον Βριλησσιακό στο δυνατό πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ, με τους ανθρώπους

της ομάδας να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του!

Ο Αντώνης Μπότης έχει εργαστεί στο παρελθόν στις Ακαδημίες του Πανελληνίου και της Νέας Ιωνίας. Βοηθός του στον πάγκο του Βριλησσιακού θα αναλάβει ο παλιός παίκτης της ομάδας των Βριλησσίων, Σάββας Τεγόπουλος.

Το superbasket.gr επικοινώνησε με τον νεαρό τεχνικό, λίγο μετά την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα το βράδυ της Δευτέρας (22/10), με τον Αντώνη Μπότη να δηλώνει ότι: "Το όνειρο μου πάντα ήταν η προπονητική. Εδώ και μια δεκαετία υπήρξα παίκτης σε παιδικά και εφηβικά τμήματα, όμως το όνειρο του χεντ κόουτς ήταν... όνειρο ζωής. Γι' αυτό άλλωστε σπουδάζω και προπονητική στην Γυμναστική Ακαδημία και ευχαριστώ τον Βριλησσιακό για την ευκαιρία που μου δίνει".

Οσο για τους στόχους του με την ομάδα, τόνισε: "Αγωνιστικά ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία. Από κει και πέρα θέλουμε να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια και να παίξουμε καλό μπάσκετ".

Keywords
Αναζητήσεις
σάββας τεγόπουλος
Τυχαία Θέματα