ΤΣΣΚΑ Μ. | Τεόντοσιτς: "Από... κοντά τον Σπανούλη!"

Ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί τον κινητήριο "μοχλό" του Ολυμπιακού και η ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να τον έχει... από κοντά στον ημιτελικό της Παρασκευής (10/5), όπως εξήγησε ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος ωστόσο ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πέσει όλο το βάρος από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στην αντιμετώπιση του "V-Span"...

"Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε κατακτήσει το ρωσικό πρωτάθλημα,

αν και δεν έχουμε δώσει κάποιο δυνατό ματς εδώ και καιρό. Παρόλα αυτά διαθέτουμε την εμπειρία να μην χαλαρώσουμε, εν όψει του φάιναλ φορ", υπογράμμισε αρχικά στην "sport-express.ru" ο Σέρβος άλλοτε γκαρντ των "ερυθρόλευκων" και συμπλήρωσε:

"Στον Ολυμπιακό έχω αρκετούς φίλους, είναι όμως αλήθεια ότι ο ημιτελικός αποτελεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, άρα δεν μπορούν να μπουν στη μέση φιλίες και άλλα πράγματα. Ισως ο νικητής να έχει το πλεονέκτημα και για τον τίτλο, όμως δεν είναι έτσι και αυτό δεν μειώνει την υποχρέωσή μας να κάνουμε δυο νίκες. Μία την Παρασκευή και μία την Κυριακή".

Σε ερώτηση για τον Βασίλη Σπανούλη και την αντιμετώπισή του, επισήμανε: "Εχουμε να παίξουμε με μια καλή ομάδα. Σίγουρα τα περισσότερα πράγματα δημιουργούνται από τον Σπανούλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν τον "κλείσουμε" θα έχουμε κερδίσει. Πάντως, πρέπει να είμαστε... αρκετά κοντά του".

Keywords
Τυχαία Θέματα