ΤΣΣΚΑ Μ. | Παρελθόν ο Κρίστμας, έμεινε ο "Τεό"!

Οι δρόμοι της ΤΣΣΚΑ και του Ντιόντε Κρίστμας κάπου εδώ χωρίζουν, αφού η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Top-16 αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον άλλοτε "μπόμπερ" των ΠΑΟΚ και ΑΓΟΡ προκειμένου να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Θοδωρή Παπαλουκά!

Ο "μπαρουτοκαπνισμένος" Ελληνας γκαρντ κέρδισε στο... νήμα τον Κρίστμας για την τελευταία θέση

ξένου στην ομάδα, αφού ο Ετόρε Μεσίνα -με τον οποίο εξάλλου γνωρίζονται πολύ καλά από την παλαιότερη εξαιρετική συνεργασία τους στην ΤΣΣΚΑ- αποφάσισε ότι ο "Τεό" είναι χρησιμότερος από τον εκρηκτικό Αμερικανό γκαρντ.

"Εκτιμούμε την προσπάθεια του Ντιόντε και τις υπηρεσίες που μας πρόσφερε για τρεις μήνες. Πήραμε όμως αυτή την απόφαση γιατί θέλαμε μια διαφορετική δομή στην ομάδα και ο Παπαλουκάς μπορεί να μας προσφέρει περισσότερα πράγματα από αυτά που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή", εξήγησε ο πολύπειρος τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Ετόρε Μεσίνα.

Ετσι, ο Παπαλουκάς θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στην "ομάδα του στρατού", εν αντιθέσει με τον Ντιόντε Κρίστμας, ο οποίος παρά το γεγονός ότι η παρουσία του στην Μόσχα δεν ήταν κακή (6,5π., 1,1 ριμπ. στην Ευρωλίγκα), αποτελεί παρελθόν και αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του...

Keywords
Τυχαία Θέματα