ΤΣΣΚΑ Μ. | Καζλάουσκας: "Είμαστε έτοιμοι"

Ανυπόμονος για την επιστροφή του Βίκτορ Χριάπα δήλωσε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιόνας Καζλάουσκας ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να κοντράρει τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη και εκείνος να αντιμετωπίσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναφερόμενος στην κατάσταση της ομάδας του ο Γιόνας Καζλάουσκας δήλωσε: "Βρισκόμαστε προς το τέλος της σεζόν. Εχουμε να παίξουμε σε διάφορες διοργανώσεις και φυσικά αυτό είναι δύσκολο για τον καθένα. Αλλά πρέπει να έχουμε υπομονή. Ολοι οι παίκτες αναφορικά με την φυσική

τους κατάσταση είναι μια χαρά. Ανυπομονούμε να επιστρέψει ο Βίκτορ Χριάπα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Για εμάς είναι πολύ σημαντική προσθήκη".

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον ημιτελικό του Final – Four και τόνισε:

"Εννοείται, κάθε ομάδα θα βρει και έναν άλλο τρόπο για να επικρατήσει. Αυτό είναι το μπάσκετ. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούριο. Με τα πόδια δεν παίζεται το μπάσκετ; (γελάει) Ξέρω ότι και οι αντίπαλοί μας προετοιμάζονται".

Ο Γιόνας Καζλάουσκας επεσήμανε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί: "Δεν λέμε όχι στους δημοσιογράφους για το Final – Four. Αλλά ο Τύπος πρέπει να είναι προσεκτικός. Αν νικήσεις μπορεί να σε αποθεώσουν, ενώ αν χάσεις το αντίθετο".

"Πρόκειται για την Ευρωλίγκα. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης", υπογράμμισε στο τέλος των δηλώσεων του ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα