Τσιάκας: "Έτοιμοι για τη νίκη απέναντι στον Αίολο"

Η οικογένεια της Αγίας Παρασκευής ετοιμάζεται για την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, στο κλειστό του Κοντόπευκου, αύριο Σάββατο, στις 11/2 και ώρα 11.30 π.μ. Ωστόσο, η Κυριακή είναι πολύ κοντά και φέρνει την ομάδα αντιμέτωπη εντός έδρας με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Αίολο Τρικάλων.

Το προσεχές ματς με το άκρως αξιόλογο σύνολο του Γιάννη Τζήμα έχει τον μέγιστο βαθμό δυσκολίας, ωστόσο, η Αγία Παρασκευή είναι πανέτοιμη για το θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Τρικαλινό της ομάδας, τον Βαγγέλη Τσιάκα, ο οποίος μίλησε στην

επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΠ.

Ο πολύπειρος φόργουορντ της ΚΑΠ γνωρίζει ίσως καλύτερα από τον καθένα τον Αίολο, αφού με αρκετούς από το ρόστερ της θεσσαλικής ομάδας συνυπήρχαν ως συμπαίκτες στα Τρίκαλα.

"Θα τεθούμε αντιμέτωποι με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και αυτό νομίζω τα λέει όλα. Με λίγα λόγια αποτελεί το δυσκολότερο παιχνίδι για εμάς. Το γεγονός βέβαια ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας είναι πλεονέκτημα για εμάς και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Ο Αίολος είναι ομάδα επιπέδου Α2 και μάλιστα... από τις καλές!".

Σύμφωνα με τον Τρικαλινό "μπόμπερ" της Αγίας Παρασκευής το ματς… "Θα το κρίνουν πολλοί παράγοντες. Ποιά από τις δύο ομάδες θα κάνει τα λιγότερα λάθη, ποιά θα είναι πιο εύστοχη, λόγω του ότι αναμένεται αρκετά σκληρό ματς. Και πολύ βασικό επίσης, το ποιά από τις δύο θα παρουσιαστεί περισσότερο διαβασμένη. Εμείς, από τη μεριά μας, υποχρεούμαστε να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, γιατί δίχως αυτό το στοιχείο δεν θα καταφέρουμε και πολλά".

Για τον αν είναι έτοιμη η Αγία Παρασκευή για την μεγάλη νίκη, ο Βαγγέλης Τσιάκας είχε να πει :"Ναι, πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για νίκη. Άλλωστε, αποδείξαμε και στο ματς του πρώτου γύρου μέσα στα Τρίκαλα ότι μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια, στο οποίο χάσαμε πολύ δύσκολα, στις λεπτομέρειες. Τώρα, αυτό μένει να αποδειχθεί και στο γήπεδο! Εμείς είμαστε έτοιμοι σε όλους τους τομείς -πνευματικά, ψυχολογικά, σωματικά- απλώς αγωνιζόμαστε εναντίον μίας εξαιρετικής ομάδας και το παιχνίδι εξαρτάται και από τη δική της απόδοση κι όχι μόνο από τη δική μας".

Με νίκη η ΚΑΠ μπορεί να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία, ωστόσο η άποψη του έμπειρου φόργουορντ της ομάδας είναι πως: "Αν κατορθώσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, θα είναι μεγάλη επιτυχία και πολύ σημαντική νίκη, ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη. Εντάξει, θα είναι καλό για εμάς σίγουρα το να φτάσουμε στην επικράτηση επί μίας ομάδας όπως ο Αίολος, δείχνεις ότι έχεις δυνατότητες και παίρνεις και δύναμη από αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα