ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Νέα συνεργασία για τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με την εταιρεία Arena Car Rental, η οποία θα... οδηγήσει τη νέα σεζόν το.υς Πάτρικ Γιούιν Jr, Καλίντ Μουτακαμπίρ, Κρις Εβανς και Στέφαν Περούνισιτς

Η ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλίας αναφέρει:

Τα

Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνουν την συνεργασία τους με την ARENA CAR RENTAL A.E.

Οι παίκτες της ομάδας Patrick Ewing Jr, Khalid Mutakabbir, Chris Evans, Jeremy Granger και Stefan Perunicic θα μετακινούνται καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν με τα αυτοκίνητα της εταιρείας ενοικιάσεων ARENA CAR RENTAL AE στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος της περιόδου 2013-2014.

Η εταιρεία ARENA CAR RENTAL A.E. δραστηριοποιείται 28 χρόνια στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Διαθέτει πλούσια συλλογή αυτοκίνητων με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση σας. Είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής μπορείτε να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση μέσα από ένα στόλο αυτοκινήτων με νέα και αξιόπιστα μοντέλα όλων των τύπων από τις μεγαλύτερες και πιο αναπτυγμένες βιομηχανίες. Μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού, αυτόματα, 4Χ4, πολυτελή και ειδικού τύπου όπως Mini, Smart και mini bus. Αυτοκίνητα τα οποία ανανεώνονται τακτικά και σε συνδυασμό με τον λεπτομερή έλεγχο αλλά και τη συνεχή συντήρηση προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά.

Με έδρα στην Γλυφάδα στα νότια προάστια της Αθήνας και ένα κατάστημα στα βόρεια προάστια επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι η εταιρεία έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί άμεσα όλη την Αττική και το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Περισσότερα για την ARENA CAR RENTAL AE στην ιστοσελίδα της arenagr.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα