ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Φλεβαράκης: "Ομαδικότητα, άμυνα, αυτοπεποίθηση"

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ηλυσιακό το Σάββατο (2/11, 18.00), τονίζοντας πως από εδώ και στο εξής τα αποτελέσματα αποτελούν πρωταρχικό στόχο της ομάδας.

"Από το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και μετά ξεκινάμε μία σειρά σημαντικών αγώνων όπου πλέον δεν ψάχνουμε μόνο την καλή εμφάνιση αλλά και το αποτέλεσμα. Ο Ηλυσιακός διαθέτει μία δυνατή έδρα και μία ομάδα αποτελούμενη από πολλούς έμπειρους Έλληνες παίκτες και αθλητικούς ξένους. Πρέπει να προσέξουμε πολύ στο παιχνίδι και

κυρίως θα πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ όπου μέχρι στιγμής υστερούμε. Για να νικήσουμε πρέπει να στηριχτούμε στο τρίπτυχο ομαδικότητα, άμυνα και αυτοπεποίθηση", ήταν τα λόγια του προπονητή των Τρικάλων.

Από την πλευρά των παικτών ο Χρήστος Δεληγιάννης είπε: "Μπορεί κάποιοι να χαρακτηρίζουν το παιχνίδι ως τελικό αλλά θεωρώ ότι είναι μάλλον υπερβολικός αυτός ο χαρακτηρισμός μιας και διανύουμε μόλις την 4η αγωνιστική και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια, εμείς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και αν έχουμε την κατάλληλη απόδοση μπορούμε να πάρουμε την νίκη. Δεν αποτελεί ελαφρυντικό ότι έχουμε ξεκινήσει πιο αργά από τις άλλες ομάδες, έχουμε αρχίσει να δένουμε, υπάρχουν διαστήματα που παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ και πιστεύω ότι μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε στην συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα