ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Φλεβαράκης: «Να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε»

Με αρχικό στόχο να είναι ανταγωνιστικά ταξιδεύουν τα Τρίκαλα στο Ρέθυμνο. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο Κώστας Φλεβαράκης, όπως και ο πλέι μέικερ της ομάδας, Μάριος Ματαλόν.

Το ηθικό των νεοφώτιστων μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ανεβασμένο. Η συνέχεια είναι δύσκολη ωστόσο, καθώς επόμενος αντίπαλος είναι το Ρέθυμνο το οποίο πραγματοποιει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Στα Τρίκακα ωστόσο καταννοούν τις δυσκολίες του αγώνα, ωστόσο επικρατεί πίστη

πως η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.

Αυτό πηγάζει από τις δηλώσεις του Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος είπε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με ένα πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια έχει την δική του ιδιαίτερη πορεία στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Είναι μία ομάδα που ιδιαίτερα στην έδρα της είναι πάρα πολύ δυνατή με ένα γρήγορο ρυθμό και σουτάρουν όλοι, τόσο οι ψηλοί όσο και οι κοντοί έξω από την γραμμή των τριών πόντων. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε όλο το παιχνίδι για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε. Αυτό που εμείς θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, κάτι που μέχρι στιγμής το έχουμε καταφέρει».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Μάριος Ματαλόν. Ο έμπειρος πλέι μέικερ αναφέρθηκε στη μαχητικότητα που δείχνει η ομάδα του στο πρωτάθλημα. «Έχουμε δείξει πως ξέρουμε να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και το ίδιο θα κάνουμε και στην Κρήτη κόντρα στο Ρέθυμνο. Στόχος μας να φανούμε ξανά ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε μέσα στο παρκέ αυτό που μας αναλογεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα