ΤΟΥΡΚΙΑ | Οδεύει προς Γαλατά ο Μαρκοϊσβίλι!

Μια "ανάσα" από το να αφήσει την Καντού του Αντρέα Τρινκιέρι και να μετακομίσει στην Τουρκία βρίσκεται ο Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι, ο οποίος σύμφωνα με Μέσα της γειτονικής χώρας έχει έρθει σε συμφωνία με την Γαλατασαράι προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Χόκινς!

Από τη στιγμή που ο Σκιλμπ αρνήθηκε να φορέσει τη φανέλα της Γαλατά, η τούρκικη ομάδα έστρεψε σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή της. Συγκεκριμένα, στον άσο της Καντού, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι, στον οποίο μάλιστα έκανε κρούση και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία

οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια!

Ο διεθνής Γεωργιανός γκαρντ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την ιταλική ομάδα. Ετσι, η Γαλατασαράι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να δελεάσει την Καντού... Και αυτό διότι η ομάδα του Τρινκιέρι οπωσδήποτε θα προτιμούσε να μην χάσει το Ιούνιο τον Μαρκοϊσβίλι δίχως να βάλει ούτε... ευρώ στο ταμείο της.

Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, η Γαλατά έχει προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο μέχρι το 2014, ενώ οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές όσον αφορά στην έκβαση της υπόθεσης, αν και όλα δείχνουν... "γάμο"!

Keywords
Τυχαία Θέματα