Τον λύτρωσε ο αργηχός...

Ούτε σήμερα κατάφερε να νικήσει το Μαρούσι, παρότι ήταν μπροστά καθόλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά ο Ηλυσιακός έκανε την ανατροπή και με την ψυχραιμία των παικτών του από την γραμμή των ελευθερών βολών κατάφερε να φύγει με την νίκη από το κλειστό του Αγίου Θωμά με 

Το ματς: 
Το Μαρούσι ξεκίνησε με μεγαλύτερη ένταση και ταχύτητα το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 21-15 με εύστοχο σουτ τριών πόντων του Μάκη Μικολαϊδή δύο λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε το Μαρούσι να προηγείται του Ηλυσιακού με 26-18.


Στην δεύτερη περίοδο το Μαρούσι

συνέχισε να διατηρεί το προβάδισμά του και να κλείνει το δεκάλεπτο με 49-43. Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη αντέδρασαν και μείωσαν την διαφορά στον ένα πόντο (65-64) με σουτ του Γιώργου Τσιάκου στην εκπνοή της τρίτης περιόδου.


Στην τέταρτη και καθοριστική περίοδο Μαρούσι και Ηλυσιακός ήταν εξαιρετικά άστοχοι στην αρχή του δεκαλέπτου. Οι παίκτες του Νίκου Λινάρδου διατηρήσαν το προβάδισμά τους, όμως ένα τρίποντο του Λεωνίδα Κασελάκη δύο λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα μείωσε την διαφορά στους δύο πόντους στο 81-79. O Νάνα έφερε τον αγώνα στα ίσια (81-81) ένα λεπτό πριν από το τέλος. Ο Νίκος Χατζής με δύο εύστοχες βολές, 45 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος έβαλε μπροστά τον Ηλυσιακό με 81-83.

Η τεχνική ποινή που πήρε ο Γιάννης Γκααγκαλούδης 15 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο Χατζή να διαμορφώσει το σκορ στο 81-89. Σε εκείνο το σημείο ένας "φίλαθλος" πέταξε νερό στον διαιτητή Μητσόπουλο και ο αγώνας διακόπηκε, με τους τρεις ρέφερι να αποχωρούν. 


Οι διαιτητές επέστρεψαν στο παρκέ αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα δεν είχαμε καμία διαφορά στο σκορ και ο Ηλυσιακός έφυγε με την νίκη με 81-89.

Keywords
Τυχαία Θέματα