Τα συγχαρητήρια των Αγγελόπουλων σε Μάντζαρη

Τα δύο αδέρφια έκαναν μεγάλο αγώνα το καλοκαίρι για να αποσπάσουν την υπογραφή του 21χρονου πλέι μέικερ και μάλιστα ήταν ο μόνος παίκτης που δέχτηκαν στα γραφεία τους ώστε να τον πείσουν να υπογράψει στους Κυπελλούχους Ελλάδος. Του προσέφεραν τετραετές συμβόλαιο, γεγονός που δείχνει ότι τον πιστεύουν πολύ. Και χθες, ο 21χρονος πλέι μέικερ τους δικαίωσε.

Ο Μάντζαρης ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού

και μετά το παιχνίδι δέχτηκε τα συγχαρητήρια των ιδιοκτητών της ΚΑΕ. Τα δύο αδέρφια πήγαν στα αποδυτήρια για να συγχαρούν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και είδαν μπροστά τους τον Βαγγέλη Μάντζαρη. «Γι' αυτό σε φέραμε στον Ολυμπιακό» του είπαν με νόημα με τον Έλληνα πλέι μέικερ να απαντά. «Έκανα αυτό που σας υποσχέθηκα».

Νίκησε τον πόνο ο Άντιτς

Ο Πέρο Άντιτς ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες. Ο Σκοπιανός φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε γαστρεντερίτιδα και λίγο έλειψε να χάσει το ντέρμπι. Ο 29χρονος φόργουορντ, όμως, έσφιξε τα δόντια και κοίταξε το καλό της ομάδας και όχι της υγείας του. Έπαιξε, έδωσε πάρα πολλές μάχες και τις κέρδισε, αλλά η πιο σημαντική ήταν που κέρδισε τον πόνο.

Χαμόγελα και Κολοσσός Ρόδου...

Πλέον στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω τους το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αρχίζουν να σκέφτονται την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα μπορέσει να προετοιμάσει την ομάδα του έτσι όπως ακριβώς θέλει για την... επικίνδυνη έξοδο στη Ρόδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα