ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Ζούκας: "Στο χέρι μας η άνοδος"

Ο Χολαργός επικράτησε της Ολυμπιάδας με 91-59 για την 16η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Νότου της Γ΄Εθνικής και είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Ζούκα που σταμάτησε στους 24 πόντους.

Ο Ανδρέας Ζούκας μίλησε στο superbasket.gr αλλά προτίμησε να μην σταθεί στην προσωπική του απόδοση ενώ τόνισε την ομαδική προσπάθεια που γίνεται στον Χολαργό.

Περιμένατε ότι το παιχνίδι θα ήταν τόσο εύκολο;

"Το περιμέναμε γιατί είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζαμε

τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου και το δείξαμε με την συγκέντρωση που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο".

Στα πρώτα 15΄ κι ενώ ήσασταν σταθερά μπροστά με διψήφια διαφορά πόντων ο προπονητής σας Σάββας Συμεωνίδης είχε παράπονα από εσάς…

"Απλώς δεν μπήκαμε στον αγώνα τόσο συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε και όσο είχαμε σχεδιάσει από τα αποδυτήρια. Αργήσαμε λίγο αλλά το βρήκαμε. Από τα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου ξεκινήσαμε να είμαστε αυτοί που πρέπει και πήραμε την διαφορά".

Στο ματς με την Ολυμπιάδα ήσουν ο κορυφαίος της αναμέτρησης…

"Δεν τίθεται θέμα προσωπικής απόδοσης. Κορυφαία είναι συνολικά η ομάδα γιατί τρέξαμε μπροστά, οι αντίπαλοι κλείσανε στους συμπαίκτες μου και το επωφελήθηκα εγώ στο σκοράρισμα".

Την επόμενη αγωνιστική ο Χολαργός έχει θεωρητικά ένα εύκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιονίκη και ο Ιωνικός Ν.Φ με τον Κρόνο Αγ. αναμετρόνται μεταξύ τους. Είναι μια ευκαιρία ενδεχομένως να προσπεράσετε τον έναν;

"Δεν κοιτάμε τα παιχνίδια των άλλων και τι αποτελέσματα θα κάνουν. Ασχολούμαστε μόνο με τα δικά μας παιχνίδια. Πιστεύω πως είναι στο χέρι μας αν θα ανέβουμε και προετοιμαζόμαστε για αυτό. Τώρα αν χάσουν ή κερδίσουν οι άλλοι είναι άλλο θέμα και δεν το κοιτάμε στην παρούσα στιγμή".

Keywords
Τυχαία Θέματα