ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Βεσκούκης: «Έχουμε το υλικό για άνοδο»

Μετά τη μεγάλη νίκη του Ιωνικού Νικαίας επί του Εθνικού Πειραιά για την 6η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Β' Εθνικής ένα από τα μεγάλα όπλα του Νίκου Καραγιάννη, ο Σάκης Βεσκούκης, μίλησε στο superbasket.gr για τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι, τους στόχους της φετινής σεζόν, αλλά και την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Ο Ιωνικός Νικαίας είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα και το έδειξε περίτρανα στο ντέρμπι

κορυφής της 6ης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Νίκου Καραγιάνν μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ντέρμπι κόντρα στον Εθνικό, καθώς επικράτησε με 66-52 και πλέον βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ένα από τα μεταγραφικά χτυπήματα του καλοκαιριού, ο Σάκης Βεσκούκης, μίλησε για την επικράτηση της ομάδας του στο ντέρμπι, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στην παρουσία του κόσμου.

Για το παιχνίδι της Κυριακής είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, όμως ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι και προπονημένοι. Έτσι το κάναμε να φανεί σχετικά εύκολο. Δείξαμε ότι το θέλαμε πάρα πολύ και δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας της Νίκαιας τόνισε: «Οι στόχοι είναι εμφανής! Νομίζω ότι έχουμε το υλικό που χρειάζεται για να ανέβουμε, όμως πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι γιατί ακόμα είναι νωρίς. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα φέτος, όμως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι όλα είναι στο χέρι μας».

Τέλος, στάθηκε και στην παορυσία του κόσμου στο κλειστό της Νίκαιας λέγοντας: «Πραγματικά ήταν φοβερός ο κόσμος! Μας έδωσε μεγάλη δύναμη. Δεν είναι και λίγο σε αγώνα Β’ Εθνικής να μαζεύεις σχεδόν 1000 άτομα. Τους θέλουμε λοιπόν κοντά μας, που σίγουρα θα τους έχουμε. Εμείς από τη σειρά μας θα προσπαθήσουμε κάθε φορά για τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα