ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Τσαλμπούρης: "Ετοιμος για κάτι καλό!"

Το φαινόμενο... Γιώργος Τσαλμπούρης συνεχίζει να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, τραβώντας πάνω του πολλά βλέμματα στον βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής. O γεννημένος στις 22/06/1996 πάουερ φόργουορντ / σέντερ έκανε πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Παρότι έχει ύψος 2,13μ, έπαιξε στη θέση "3" και τα κατάφερε περίφημα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επικράτηση του Πιερικού / Αρχελάου επί της ΧΑΝΘ με 17 πόντους και 15 ριμπάουντ!

Ο εκκολαπτόμενος αστέρας του μπάσκετ της Πιερίας είναι ήδη διεθνής και αναμένεται να μας απασχολήσει

έντονα μέσα στα επόμενα χρόνια. Το superbasket.gr τον εντόπισε και τον... ανέκρινε, παίρνοντας πάντως "πειστικές" απαντήσεις από ένα παιδί με τεράστιο ταλέντο, που παρόλα αυτά παραμένει προσγειωμένο και δεν βιάζεται να κάνει το επόμενο βήμα.

Στο παιχνίδι του Πιερικού / Αρχελάου με την ΧΑΝΘ σε είδαμε να παίζεις στη θέση "3", κάτι που δεν συναντάμε στην Ευρώπη με έναν άνθρωπο ύψους 2,13... Πόσο δύσκολο ήταν για σένα να τα καταφέρεις;

Δεν ήταν τόσο δύσκολο, καθώς έτσι όπως εξελίχθηκε η εβδομάδα προπονήσεων, προπονήθηκα κυρίως στο "3" και να τελικά που χρειάστηκε να παίξω όλο το παιχνίδι σε αυτή τη θέση μετά τον τραυματισμό του Σακελλαρίου.

Τι σημαίνει για εσάς εν όψει της συνέχειας η νίκη επί της ΧΑΝΘ;

Σίγουρα ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη, καθώς η ΧΑΝΘ έχει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και τέτοιες νίκες μας ανεβάζουν την ψυχολογία, μας δίνουν κίνητρο για περισσότερη προσπάθεια και άλλα καλά αποτελέσματα!

Πώς βλέπεις το φετινό εγχείρημα του Πιερικού με προπονητή από την πόλη, λίγους έμπειρους παίκτες και πολλά νέα παιδιά;

Αυτή η προσπάθεια του συλλόγου να αναδείξει παιδιά απο τις ακαδημίες της μονό ευχαριστημένους μπορεί να μας αφήνει εμάς, τα νέα παιδιά ειδικότερα όταν έχουμε δίπλα μας τον coach Χατζηϊωάννου με τον οποίο συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το εγχείρημα αυτό πετυχαίνει και ελπίζω να το ακολουθήσουν κι άλλοι σύλλογοι. Σίγουρα κάτι καλό θα βγει απ' αυτή την προσπάθεια.

Κλείνοντας θα ήθελα να μου κάνεις ένα σχόλιο για το μέλλον σου και να μου πεις αν εισαι έτοιμος να πραγματοποιήσεις το μεγάλο άλμα στην καριέρα σου...

Θεωρώ πως ειμαι αρκετά μικρός για να πω κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως έχω πολλά ψωμιά ακόμα να φάω. Ωστόσο σίγουρα είμαι έτοιμος για κάτι καλό!

Keywords
Τυχαία Θέματα