ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Σταθούλης: "Αποδόθηκε δικαιοσύνη!"

Το προσεχές πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θα διεξαχθεί έπειτα από αρκετά χρόνια με την παρουσία του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος ήταν ο πρώτος... επιλαχών σε περίπτωση που μία ομάδα αδυνατούσε να κατέβει.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο "αρχιτέκτονας" του Ιωνικού, Σπύρος Σταθούλης, μίλησε στο superbasket.gr και μας εξήγησε την... ανακούφιση που ένιωσε, ενώ εξέφρασε τη μεγάλη χαρά και ευτυχία που διακατέχει πλέον τον ίδιο και τους ανθρώπους του Ιωνικού...

"Δεν σου κρύβω ότι όλη αυτή η διαδικασία ήταν άκρως ψυχοφθόρα

και μέχρι τη στιγμή που ανακοινώθηκε η οριστικοποίηση της συμμετοχής μας στην Β' Εθνική δεν μπορούσαμε να είμαστε ήρεμοι... Ζούσαμε με την ανασφάλεια! Ωστόσο, τέλος καλό, όλα καλά. Εφυγε ένα βάρος από πάνω μας και μπορώ να είμαι ήρεμος και ανακουφισμένος. Εστω κι έτσι, με αυτό τον τρόπο, η άνοδος αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ομάδα και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι!".

Οσο για το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη, ο Σπύρος Σταθούλης υπογράμμισε: "Απ' τη στιγμή που συμμετείχαμε στα μπαράζ και ήμασταν εκείνοι που κερδίσαμε, είχαμε στο μυαλό μας ότι υπάρχει ενδεχόμενο ως πρώτοι επιλαχόντες να ανέβουμε. Περιμέναμε και ελπίζαμε... Τα μηνύματα που έφταναν στα αυτιά μας ήταν θετικά και ευτυχώς η κατάληξη ήταν η επιθυμητή... Και τονίζω ξανά ότι πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του Ιωνικού!".

Η άνοδος αυτή αποτελεί την απόλυτη δικαίωση των ανθρώπων που ανέλαβαν να... "ξελασπώσουν" τον Ιωνικό και να τον κάνουν και πάλι μεγάλο και δυνατό... Και ο έμπειρος κόουτς φρόντισε να εκθειάσει όσους κατάφεραν μέσα από σκληρή προσπάθεια, όχι μόνο να διασώσουν την ομάδα, αλλά να την ανεβάσουν και πάλι σε υψηλό επίπεδο... "Αυτή είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για την ιστορία του συλλόγου. Και φυσικά για το γεγονός ότι ο Ιωνικός έφτασε μέχρι εδώ, αξίζουν πάρα πολλά μπράβο και οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στον Απόστολο Κόντο, ο οποίος μέσα από μία επταετή προσπάθεια και ένα όραμα εξυγίανσης προκειμένου να αποκατασταθεί οικονομικά και ηθικά ο Ιωνικός, κατάφερε ό,τι κατάφερε. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν άνθρωπο τόσο καταξιωμένο, που έχει φτάσει στο ανώτερο επίπεδο ως παίκτης, δίπλα μας. Απέδειξε περίτρανα ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά και ως δικοικητικός παράγοντας, καθώς πήρε μία ομάδα στο χείλος του γκρεμού και την αποκατέστησε!

Βέβαια, μιλώντας για την φετινή άνοδο, αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας ανήκει στους παίκτες! Εκείνοι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και σε αυτούς αξίζουν τα περισσότερα μπράβο για την επιτυχία μας!

Φυσικά, θα ήταν λάθος να μην αναφέρουμε και άλλους ανθρώπους, που ήταν δίπλα στην ομάδα και η συμβολή τους αποδείχθηκε άκρως σημαντική. Γι' αυτό και θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον παλιό αθλητή του Ιωνικού, τον Δημοσθέση Στασινόπουλο, ο οποίος διαχειρίστηκε πολύ καλά την κατάσταση, χρηματοδότησε και ήταν από εκείνους που στάθηκαν πρωτεργάτες. Ετσι, θα πρέπει να του αποδώσουμε τα εύσημα, όπως και σε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του Ιωνικού".

Αναφερόμενος στην

Keywords
Τυχαία Θέματα