ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Σκαραφίγκας: "Οικογένεια μέσα και έξω απο το γήπεδο"

Ο Πανελευσινιακός βρίσκεται πλέον και μαθηματικά στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας, που βρίσκεται στην ομάδα τα τελευταία 4 χρόνια, κάνει λόγο για συναίσθημα που δεν περιγράφεται.

To superbasket.gr ήταν στη Γούβα και συνομίλησε με τον Έλληνα τεχνικό:
"Υπήρχε ένας ενθουσιασμός και ταυτόχρονα μία χαλαρότητα. Όσο περνούσε η ώρα, μπαίναμε στο κλίμα του ματς γιατί είμαστε στα πανηγύρια από την προηγούμενη νίκη. Είναι μία πολύ μεγάλη μέρα για μας,

για όλους στο σύλλογο. Ιστορική άνοδος, δεν έχει ξαναγίνει! Είναι τιμή για όλους, για την πόλη, για τους παίκτες και την διοίκηση που έχουν προσπαθήσει πάρα πολύ να φέρουν την ομάδα σε αυτό το σημείο", δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Σκαραφίγκας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ερμής αντιστάθηκε, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο πήρατε μία διαφορά και χτίζατε πάνω σε αυτήν. Τι άλλαξε στην πορεία;

"Από δυνάμεις έχουμε ψιλοαδειάσει, έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια σε μικρό διάστημα. Ο Ερμής δεν είχε να χάσει τίποτα, έβαλε πέντε σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και ήταν και τα πέντε εύστοχα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν την ίδια ευστοχία, πήραμε μία διαφορά την οποία κρατήσαμε ως το τέλος".

Βρίσκεστε πλέον και μαθηματικά στην Α1. Πώς νιώσατε όταν ακούσατε την κόρνα της λήξης που βρήκε την ομάδα σας, στα μεγάλα "σαλόνια";

"Είμαι πολύ τυχερός, έχω κάνει αρκετές ανόδους. Ως παίκτης είχα ανόδους από την Α2 στην Α1, σαν προπονητής είναι η πρώτη. Το συναίσθημα δεν περιγράφεται! Όλα είναι αποτέλεσμα πολλών παιχνιδιών με πολλές χαρές αλλά και λύπες και νομίζω πως εκφραστεί ακόμα περισσότερο στη συνέχεια".

Ποιό είναι το μυστικό αυτής της ομάδας ;

"Είναι η χημεία μεταξύ των παιδιών, η χημεία της διοίκησης με τους προπονητές και τους παίκτες αλλά και τον κόσμο. Είμαστε μία οικογένεια μέσα και έξω απο το γήπεδο και μας βγήκε και στο παιχνίδι".

Για το επόμενο παιχνίδι με τους Ίκαρους, ποια είναι τα πλάνα σας;

"Νομίζω πως μετά το Πάσχα θα έχουμε προβλήματα στο μυαλό και στη συγκέντρωση για τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια με τα παιδιά και πρέπει να κοιτάξουμε πως θα τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα