ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Σιούτης: "Ο επιμένων νικά…"

Στην Νέα Κηφισιά κανένας δεν περίμενε μια τόσο άνετη επικράτηση απέναντι στον Πανελυεσινιακό. Ούτε φυσικά ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Θοδωρής Σιούτης ο οποίος μιλώντας στο superbasket.gr εξηγεί ποια ήταν τα κλειδιά της νίκης, αλλά στέκεται και στην υποστήριξη του κόσμου που ήταν διαφορετική από τις άλλες φορές.

- Σίγουρα πριν από το ξεκίνημα του αγώνα θέλατε να πάρετε τη νίκη, περιμένατε όμως να έχετε τόσο εύκολο έργο απέναντι στον πρωτοπόρο

της βαθμολογίας, Πανελευσινιακό;

"Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να νικήσουμε τόσο εύκολα. Όλα τα παιχνίδια στην κατηγορία, από τον πρώτο με τον τελευταίο είναι πολύ κλειστά και κρίνονται στις λεπτομέρειες πάντα στο τέλος. Εμείς περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι μέχρι το τέλος του. Η αλήθεια είναι ότι παιδιά της Ελευσίνας ίσως επειδή έχουν ξεφύγει στην βαθμολογία και έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για την άνοδο, πήραν το ματς λίγο πιο αψήφιστα. Εμείς από την πλευρά μας δεν θέλαμε να μπλέξουμε σε περιπέτειες".

-Η νίκη κλείδωσε με την άμυνα του τρίτου δεκαλέπτου, όπου ο αντίπαλός σας πέτυχε μόνο δέκα πόντους;

"Από την αρχή του παιχνιδιού παίξαμε πολύ καλή άμυνα, αλλά στο πρώτο δεκάλεπτο δίναμε στον Πανελευσινιακό δεύτερες και τρίτες επιθέσεις. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και τους κρατάγαμε στο παιχνίδι και πολύ κοντά μας. Η εικόνα του ματς δεν ήταν η διαφορά να είναι στον πόντο. Αλλά επιμείναμε, συνεχίσαμε και δείξαμε ότι το θέλουμε παραπάνω. Η Ελευσίνα είναι πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει ούτε την ως τώρα πορεία της, ούτε την ποιότητά της".

-Νιώθεις δικαιωμένος για την προσπάθειά σας στην Α2, που μόνο το Λαύριο έχει καταφέρει να περάσει από την έδρα σας;

"Εμείς είχαμε την ατυχία στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς να χάσουμε τον Μάρκο Κολώκα και τον Χρήστο Πετροδημόπουλο και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, μέσα στο καλάθι κυρίως. Ήρθε η ήττα από το Λαύριο μέσα στην έδρα μας ενώ κερδίζαμε ακόμα και με 17 πόντους. Επειδή χωρίς αυτά τα δύο παιδιά η ομάδα είχε μια δυσκολία να κερδίζει στα εκτός έδρας ματς και έτσι όπως είναι η κατηγορία γενικότερα, αφού όποια ομάδα πάρει αποτελέσματα μακριά από το σπίτι της ξεχωρίζει στην βαθμολογία, εμείς είχαμε στο μυαλό μας ότι οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας και από εκεί και πέρα ό,τι καταφέρουμε και μαζέψουμε έξω. Δυστυχώς στα εκτός έδρας δεν τα έχουμε καταφέρει, παρότι έχουμε δείξει το καλό μας πρόσωπο. Ξέρουμε ότι πρέπει να κρατάμε την έδρα μας και μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια ακόμα εντός, θέλουμε να τα καρδίσουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στα εκτός, ώστε να τερματίσουμε πιο ψηλά στην βαθμολογία".

- Πιστεύεις ότι η Κηφισιά αδικείται από την θέση της στην βαθμολογία;

"Είχαμε τις ατυχίες στην αρχή της χρονιάς και δεν θέλω να λειτουργήσει αυτό ως δικαιολογία, αλλά είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αυτό σε συνδυασμό με το πώς είναι η Α2 γενικότερα, όπου οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές, μας έφερε πίσω. Είναι έτσι τα πράγ

Keywords
Τυχαία Θέματα