ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Παπαμάρκος: "Οσο καλύτερα γίνεται..."

Ο Αετός εντυπωσιάζει με την φετινή πορεία στο πρωτάθλημα του Ομίλου του Νότου της Β΄Εθνικής και ο Κώστας Παπαμάρκος με δηλώσεις του στο superbasket.gr δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών.

"Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδα έδειξε μεγάλη θέληση για τη νίκη απο το ζέσταμα. Κάναμε πράγματα που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και τα κυνηγήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και δικαιωθήκαμε. Ερχόμασταν απο ένα παιχνίδι που ήταν τελείως λάθος και

αδικήσαμε τον εαυτό μας και είδα όλη την εβδομάδα, απο τις λίγες φορές, να κοιτάξουμε τα λάθη μας ώστε να μην τα επαναλάβουμε. Θέλω να δώσω σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια, ακόμα και τα παιδιά που δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου γιατί δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε το παιχνίδι. Μένουν ακόμα δύο στροφές, έτσι όπως έχουμε πάει στο πρωτάθλημα να κυνηγάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έτσι θα κάνουμε και τώρα. Καλή συνέχεια και στον Αμύντα που θεωρώ ότι είναι μία ομάδα που πραγματικά βοήθησε ώστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο όλοι όσοι το παρακολούθησαν το ευχαριστήθηκαν", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ομάδας του Αγίου Παντελεήμονα αναφερόμενος στο ματς με τον Αμύντα ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε τις εκμεταλλευτήκαμε. Στο δεύτερο ένα κομμάτι που το παιχνίδι έκλεισε ήταν ότι τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε απο την καλή μας άμυνα δεν τις εισπράξαμε κάνοντας λάθη απο απροσεξία. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζαμε με τον Αμύντα γιατί τον υπολογίζω πολύ, έχει πολύ έμπειρα παιδιά, καλούς παίκτες, καλό προπονητή και ήταν αναμενόμενο ότι θα γίνει ένα παιχνίδι-ντέρμπι. Το να κερδίζεις με 10 πόντους διαφορά στο ημίχρονο στη Β' Εθνική δεν λέει τίποτα."

Οσον αφορά για την πολύ καλή εμφάνιση του Γιώργου Τύρλα στο ματς με τον Αμύντα, ο Κώστας Παπαμάρκος σημείωσε πως "ήταν αμυντικοί οι λόγοι που κερδίσαμε το παιχνίδι, το λέω αυτό το πράγμα για να δικαιολογήσω την θέληση των παικτών μου. Αν θες να κερδίζεις, πρέπει να παίζεις άμυνα. Εγινε συνολική δουλειά απο ανθρώπους που πάλεψαν πάρα πολύ. Ο Γιώργος όντως έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση, θεωρώ ότι ήταν καλός ο Κούσουλας και γενικά έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια."

Ο Αετός φιγουράρει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο Κώστας Παπαμάρκος τόνισε πως "επειδή μπήκαμε στην κατηγορία ως νεοφώτιστοι, αλλά και... αργοπορημένοι, έχοντας κάνει ένα σχεδιασμό ομάδας άλλης κατηγορίας και επειδή το θέμα παραμονής στην κατηγορία μας τελείωσε απο τον πρώτο γύρο, μετά υπήρχε ένα μπέρδεμα γιατί δεν είχαμε ξεκάθαρους στόχους. Γιατί απο την αρχή ήμασταν στις υψηλές θέσεις, εμφανές ήταν ότι δεν είχαμε στόχο να φτάσουμε τόσο ψηλά. Είναι διαφορετικό να ξεκινάς για την Γ΄Εθνική και αλλιώς να ξεκινάς στην Β Εθνική με τις αλλαγές που έγιναν. Έχουμε πάει πάρα πολύ καλά βαθμολογικά, αλλά αν ήμασταν πιο προσεκτικοί και πιο σκεπτόμενοι ίσως να αξίζαμε και καλύτερη τύχη. Κυνηγάμε την 3η θέση, αλλά αυτό το πράγμα μας μπέρδεψε γιατί αν η ομάδα δεν είχα κάνει καλό πρώτο γύρο και παλεύαμε για την παραμονή, ενδεχομένως να ήμασταν πιο ευχαριστημένοι".

Σχετικά με την ΑΕΚ και το Ψυχικό ανέφερε "Δίκαια αυτές οι ομάδες είναι μπροστά. Το μεν Ψυχικό είναι μία ομάδα που έχει δείξει απίστευτη σταθερότητα. Έχει κερδίσει πολύ δύσκολα ματς στο τέλος. Όταν το κάνεις 1-2 φορές είναι τύχη, όταν το κάνεις πολλές είναι ικανότητα. Φαίνεται να είναι η χρονιά τους, είναι δεμένη ομάδα. Βρήκαν τη χημεία τους γρήγορα και δίκαια είναι εκεί που είναι. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα άλλης κατηγορίας που έχει τη δυναμική που έχει. Αν η ΑΕΚ ήταν πιο συγκεντρωμένη σε ματς που δεν τα υπολόγιζαν τόσο πολύ, ίσως να ήταν εκείνη πρώτη και να οδηγούσε την κούρσα του πρωταθλήματος. Είναι πολύ καλή ομάδα, το έχει δείξει και στα πολύ δυνατά ντέρμπι όπου και παρουσιάστηκε έτοιμη."

Τέλος, ο Κώστας Παπαμάρκος μίλησε και για το ματς (14/4, 17.00) με τη Νήαρ Ηστ: "Μένουν δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Μακάρι να συνεχίσουμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο και να τελειώσουμε όσο πιο δυναμικά μπορούμε το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα