ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Καράμπουλας: "Το καλύτερο για την Κηφισιά"

Η Κηφισιά προελαύνει στο πρωτάθλημα της Α2, όπου σε οχτώ αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες, αλλά ο Βαγγέλης Καράμπουλας κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας του.


Ο άσος της Κηφισιάς, ο οποίος στην αναμέτρηση (79-42) με το Ηράκλειο σημείωσε 21 πόντους, μίλησε στο superbasket.gr για την όγδοη νίκη της ομάδας του αλλά και για τον επόμενο αγώνα (8/12) με τους Ικαρους Σερρών, ο οποίος

προμηνύεται συναρπαστικός.

Η νίκη επί του Ηρακλείου ήρθε τόσο εύκολα, όσο μαρτυρά το τελικό σκορ (79-42);

"Οι περισσότερο περιμένουν να νικάμε από το δεκάλεπτο με 20 πόντους. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει πάντα. Καταφέραμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό , βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια κι έτσι άνοιξε η διαφορά".

Εχετε κάνει το οχτώ στα οχτώ. Τι να περιμένουμε στην συνέχεια του πρωταθλήματος;

Ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν έχουμε κάνει ακόμα κάποια ήττα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Έχουμε να παίξουμε στη συνέχεια του πρώτου γύρου με πολύ καλές ομάδες και σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει και η ήττα και αυτή θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δίνουμε το καλύτερο που μπορούμε κι από εκεί και πέρα αν μπορούμε να νικάμε, θα νικάμε.

Ακολουθούν κάποια δύσκολα παιχνίδια όπως αυτό της επόμενης αγωνιστικής (9η, 8/12) με τους Ικαρους Σερρών…

"Ναι, ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια. Το κάθε ένα θα το κοιτάμε ξεχωριστά. Αυτό που θέλω εγώ από την ομάδα μου, είναι να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι ,να εφαρμόζουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής και από κει και πέρα πιστεύω ότι θα πηγαίνουν όλα καλά. Η ομάδα των Σερρών διαθέτει πολύ καλούς και αξιόλογους παίκτες κι έχει πολύ δυνατή έδρα. Είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Θα πάμε, όμως, εκεί για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν κι ελπίζουμε να μπορέσουμε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη".

Εχεις βγάλει κάποια εικόνα για την Α2 μέχρι τώρα;

"Το 60% των ομάδων πάνω κάτω είναι στα ίδια επίπεδα . Υπάρχουν κάποιες ομάδες που ακόμα δεν έχουν δείξει οτι μπορούν να σταθούν στην Α2, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν κάποια ατυχή αποτελέσματα και τραυματισμοί. Ως επί το πλείστον, όμως, το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα