ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Καράμπουλας: "Είχαμε καρδιά..."

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας μετακόμισε στην αρχή της σεζόν από την Καλλιθέα, όπου τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του Ικάρου, στην Νέα Κηφισιά για λογαριασμό της τοπικής ομάδας και στο τέλος της πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 με το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου.


Ο 32χρονος σμολ φόργουορντ εξήρε στο superbasket.gr το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας των βορείων προαστίων, αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο προπονητής

του για να πει το "ναι" στην πρόταση της Νέας Κηφισιάς ενώ παρά την ιστορική επιτυχία της ομάδας του, φάνηκε προσγειωμένος ενόψει της νέας σεζόν.

Παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ, παίρνοντας τη νίκη επί του Φιλαθλητικού έπειτα απο τρεις παρατάσεις...

"Νομίζω ότι μας βοήθησε και η καρδιά που είχαμε αλλά και η τύχη. Όταν το παιχνίδι πάει σε παράταση, όλα παίζουν ρόλο. Τέλος καλό, όλα καλά για μας όμως. Απο την αρχή του παιχνιδιού παίξαμε την άμυνα που παίζουμε σε κάθε παιχνίδι, δεχθήκαμε 81 πόντους σε τρεις παρατάσεις απο μία πολύ παραγωγική ομάδα. Αυτό δείχνει ότι ήμασταν πολύ σκληροί στην άμυνα. Στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ σφιγμένοι. Σιγά-σιγά βρίσκαμε τις λύσεις και στο τέλος νίκησε ο πιο ψύχραιμος".

Η Νέα Κηφισιά ήταν ένα εκ των φαβορί για την άνοδο ωστόσο, ως την τελευταία αγωνιστική υπήρχε ο κίνδυνος να μείνει εκτός της πρώτης δυάδας που οδηγεί στην Α1...

"Ήμασταν πολύ άτυχοι σε όλη τη χρονιά. Μέσα στις Σέρρες χάσαμε για ένα ριμπάουντ, στο Παγκράτι έπαιξε σημαντικό ρόλο το φάουλ που έδωσε στα τελευταία δευτερόλεπτα ο κ.Μαλανδρής -ο οποίος τιμωρήθηκε στη συνέχεια- και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και στου Ζωγράφου ο Φιλαθλητικός έκανε ένα τρομερό παιχνίδι, έβαλε όλα τα σουτ και νίκησε δίκαια. Μέσα στα Τρίκαλα έγινε αυτό που έγινε, το οποίο δεν συμβαίνει ποτέ ξανά και στην Αμαλιάδα ο Κόροιβος ήταν καλύτερος".

Επειτα από τρία χρόνια στον Ικαρο Καλλιθέας πήγες στη Νέα Κηφισια. Τι σε έκανε να πάρεις αυτήν την απόφαση;

"Ο τρόπος που με προσέγγισε αρχικά ο προπονητής (σ.σ. Ηλίας Παπαθεοδώρου). Μου αρέσει όταν μία ομάδα έχει κίνητρο και θέλει να πρωταγωνιστήσει. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε μία ομάδα που σώνεται απο τον πρώτο γύρο και μετά είναι απλά αδιάφορη. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και γι' αυτό δέχτηκα να έρθω σε μία νοικοκυρεμένη ομάδα".

Πού αφιερώνεις τη νίκη επί του Φιλαθλητικού και την άνοδο;

"Στη γυναίκα μου που είναι έγκυος και στον αδερφό μου".

Η ομάδα βρίσκεται στην Α1. Ποιο θεωρείς ότι είναι το μέλλον της απο εδώ και πέρα;

"Πανηγυρίζουμε για 2-3 μέρες. Η ομάδα όμως πρέπει να κάτσει κάτω και να δει τα πράγματα τα οποία χρειάζεται για την Α1. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα γιατί αγαπάει αυτό που κάνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα