ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Γριπιώτης: "Το μπάσκετ είναι το άθλημα του Ελληνα"

Το μπάσκετ της Λακωνίας κέρδισε πολλούς φίλους χάρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που διεξήχθη στην Σκάλα. Ο Δήμος Ευρώτα φιλοξένησε για πρώτη φορά μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και πήρε όλα τα εύσημα, τόσο από τις αποστολές των ομάδων, όσο και από τους ανθρώπους της ΕΟΚ και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ο Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γριπιώτης (στη φωτό μαζί με την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, από αριστερά τις Φασούλα, Καλομιτσίνη, Παυλοπούλου, Σταμολάμπρου, Στ. Φουράκη) ποδείχθηκε άψογος οικοδεσπότης, γι αυτό και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Γιώργος Βασιλακόπουλος τον ευχαρίστησε για το φοβερό μπασκετικό πενθήμερο.

"Στόχος μας είναι μέσω του αθλητισμού, οι κάτοικοι της περιοχής και κυρίως τα νέα παιδιά να ξεφύγουν από τις παγίδες της εποχής. Να αποκτήσουν ενδιαφέρον για κάτι πραγματικά σημαντικό", δήλωσε ο Γιάννης Γριπιώτης, που ελπίζει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα να ξύπνησε την μπασκετική συνείδηση των κατοίκων του Δήμου. "Είδαμε πολλά μικρά παιδιά στο γήπεδο, είδαμε γονείς από την περιοχή. Εφυγαν ευχαριστημένοι απ' όσα είδαν και ελπίζουμε να τους ξαναδούμε σύντομα, αυτή τη φορά όχι ως απλούς φιλάθλους. Θέλουμε να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό και το μπάσκετ".

Ο Δήμαρχος Ευρώτα θέλησε κι αυτός να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Βασιλακόπουλο, που έδωσε το παρών στις δύο τελευταίες ημέρες του τουρνουά, τον ταμία της ΕΟΚ Δημήτρη Μπασούρη που κατάγεται από την περιοχή, τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννη Κουτραφούρη (η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και η ΕΟΚ ήταν οι συνδιοργανωτές) και τον πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλημάτων Αριστείδη Γολέμη. "Ηταν τιμή για μας η συνεργασία με την ελληνική ομοσπονδία. Το μπάσκετ είναι το άθλημα του Ελληνα κι εμείς θέλουμε να το κάνουμε και το άθλημα του Λάκωνα. Ελπίζουμε και στο μέλλον να μας δοθεί η ευκαιρία να διοργανώσουμε άλλο ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή. Ο αθλητισμός είναι μονόδρομος στην εποχή που τόσα πολλά αλλάζουν στην Ελλάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα