ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Χρυσικόπουλος: «Γερό ταρακούνημα ο τραυματισμός»

Ένας από τους παίκτες-σημείο αναφοράς του φετινού ΚΑΟΔ, ο Λίνος Χρυσικόπουλος, μίλησε στο Superbasket.gr για το νέο του περιβάλλον, τον τραυματισμό του, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μετά από ένα πέρασμα, το οποίο δεν είχε ιδιαίτερα ευτυχή κατάληξη, από τον ΠΑΟΚ ο Λίνος Χρυσικόπουλος άλλαξε στέκια και… πόλη και από τη Θεσσαλονίκη

ταξίδεψε στη Δράμα, όπου θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς θα φορά τη φανέλα του ΚΑΟΔ.

Το ξεκίνημα της χρονιάς ήταν εντυπωσιακό για τον νεαρό φόργουορντ, ο οποίος τόσο στην πρεμιέρα κόντρα στον Άρη, όσο και στην Αθήνα κόντρα στη Νέα Κηφισιά ήταν από τους καλύτερους παίκτες των Δραμινών. Όλα αυτά όμως μέχρι να έρθει ένας τραυματισμός, ο οποίος ακόμα και τώρα τον έχει αφήσει εκτός δράσης.

Το Superbasket.gr συνάντησε τον Λίνο Χρυσικόπουλο στο “PAOK Sports Arena” στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΚΑΟΔ και μίλησε μαζί του. Ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε στο πως νιώθει μετά τον τραυματισμό του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας, Νέναντ Μάρκοβιτς.

Αρχικά, θα ήθελα να μου πεις πως νιώθεις στον ΚΑΟΔ.

«Η Δράμα είναι ομάδα-οικογένεια. Νιώθω πολύ καλά, με τα παιδιά έχουμε πολύ καλή σχέση. Αγωνιστικά, όσο έπαιζα επίσης ήμουν πολύ καλά, από εδώ και πέρα θα δούμε».

Μέχρι να έρθει ο τραυματισμός έδειχνες αναγεννημένος. Έπαιζες πιο απελευθερωμένα και ήρθαν οι εμφανίσεις αυτές;

«Ήμουν στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς, έκανα προετοιμασία. Όλο το καλοκαίρι ήμουν υγιείς και όλο το καλοκαίρι δούλευα. Άρα, ένιωθα καλά και ήρθαν οι καλές εμφανίσεις».

Μετά τον τραυματισμό πιστεύεις θα επιστρέψεις καλύτερος;

«Ο τραυματισμός ήταν γερό ταρακούνημα για μένα. Πρέπει να προσέχω από εδώ και πέρα αρκετά, ωστόσο δε νομίζω πως θα με κρατήσει πίσω. Στο χέρι μου είναι να δουλέψω και να επανέλθω σε καλή κατάσταση».

Νιώθεις θηρίο στο κλουβί;

«Ελπίζω να είμαι καλά. Για την ώρα δεν ξέρω (γελάει)».

Το πρωτάθλημα πως το βλέπεις φέτος;

«Κλασσικά είναι οι δύο μεγάλοι, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, που δεν συγκρίνονται με τις άλλες ομάδες. Από εκεί και κάτω με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο, που και αυτοί με τη σειρά τους έχουν γκελάρει, το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και δε γνωρίζεις ποιος θα πέσει και ποιος θα πάει play off».

Ο ΚΑΟΔ πέρυσι στο νήμα έχασε τα Play off. Φέτος σαν στόχος είναι η 8άδα;

«Όπως εξελίσσονται τα πράγματα στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ελπίζω αυτό να γίνει γρήγορα ώστε στη συνέχεια να θέσουμε νέους στόχους, όπως για παράδειγμα να πάμε καλύτερα από πέρυσι».

Η συνεργασία με τον Νέναντ Μάρκοβιτς πως είναι;

«Πολύ καλή! Πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή και η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή».

Τι στόχους έχεις για το μέλλον;

«Όταν βάζουμε στόχους και σχέδια ο Θεός γελάει, οπότε πάνω απ’ όλα θέλω να είμαι υγιής γιατί τα τελευταία τρία χρόνια για μένα ήταν κάπως δύσκολα και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα