ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Χριστόδουλος: "Καλύτεροι στην συνέχεια"

O Iωνικός Ν.Φ. ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κόντρα στην Μεταμόρφωση Βόλου και πλέον στρέφει την προσοχή του στο δύσκολο ματς με τον Φίλιππο.

Το superbasket.gr βρέθηκε στην Νέα Φιλαδέλφεια και μίλησε με τον Δημήτρη Χριστόδουλο για το παιχνίδι με την Μεταμόρφωση και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πού πιστεύεις πως κρίθηκε το παιχνίδι κόντρα στην Μεταμόρφωση;

"Το κλειδί ήταν το πάθος που είχαμε στο δεύτερο

ημίχρονο, πήγαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να παίξουμε καλά. Βγήκαμε στο δεύτερο μέρος και μας βγήκε στο παιχνίδι. Θέλαμε πιο πολύ τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους γιατί είχαμε κάνει 3 ήττες στις λεπτομέρειες. Μετά την νίκη αυτή, θα πάρουμε τα "πάνω" μας".

Είναι μόλις η δεύτερη νίκη σας στο πρωτάθλημα. Τι φταίει μέχρι στιγμής;

"Είμαστε όλοι μία παρέα. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς και χάνουμε συνέχεια στις λεπτομέρειες. Θα συνεχίσουμε καλύτερα".

Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρετε οπωσδήποτε κατά τη γνώμη σου;

"Αυτό το ματς έπρεπε να το πάρουμε οπωσδήποτε, γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Βέροια. Πρέπει να κάνουμε πιο πολλές νίκες για να σωθούμε γρήγορα".

Τι πρέπει να διορθώσετε για να φτάσετε στον στόχο σας;

"Να έχουμε την υγεία μας και μέσα απο την προπόνηση θα βγάλουμε πράματα στο γήπεδο που μπορούμε να κάνουμε".

Θα ήθελα να σχολιάσεις την προσωπική σου απόδοση σήμερα, καθώς με 15 ριμπάουντ και 21 πόντους ήσουν καθοριστικός παράγοντας της νίκης.

"Έτυχε να είμαι εγώ σε καλύτερη μέρα. Αλλη μέρα είναι άλλα παιδιά ακόμα καλύτερα. Παίζουμε όλοι ομαδικά, είμαστε καλά".

Ποια είναι η δική σου εικόνα για την φετινή Β' Εθνική ως τώρα;

"Είμαστε σε έναν όμιλο με πολλές ομάδες απο το Βορρά, όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν όλους. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να ξεχωρίζει εκτός από τον Εύοσμο και τον Ηρακλή. Οι υπόλοιποι είμαστε το ίδιο και ο καθένας μπορεί να κερδίσει".

Επόμενο παιχνίδι στην Βέροια κόντρα στον Φίλιππο...

"Θα πάμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα παλέψουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα