ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Ατζαμόγλου: "Ο κόσμος μας μάς δίνει ώθηση"

Το Κορωπί εντυπωσίασε στην 13η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής και ο Χάρης Ατζαμόγλου εξήγησε στο superbasket.gr το πώς η ομάδα του πήρε τη νίκη (82-73) επί της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, Λιβαδειάς.


Ποιο ήταν το "κλειδί" της σημερινής σας επικράτησης;

"Από την αρχή του αγώνα δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη και τελικά τα καταφέραμε. Βγάλαμε πολύ ενέργεια στο παιχνίδι μας και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν θα είχαμε κινδυνέψει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού".

Σήμερα

κερδίσατε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Πιστεύετε ότι η βαθμολογική σας θέση είναι ανάλογη των δυνατοτήτων σας;

"Από την αρχή της χρονιάς πιστεύαμε πολύ στο υλικό μας. Είμαστε όμως καινούρια ομάδα και μας πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να κατανοήσουμε τι μας ζητούσε ο προπονητής μας. Έτσι, κάναμε έναν πολύ κακό πρώτο γύρο και χάσαμε πολύτιμο έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος. Τώρα όμως έχουμε βρει ρυθμό και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια".

Μετά τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις, θα αναθεωρήσετε τους στόχους σας;

"Έχουμε ως αρχή να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πλέον έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή και κοιτάζουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα".

Πόσο δύσκολο είναι να αγωνίζεστε με τόσο μικρό ρόστερ;

"Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι το ρόστερ ήταν μικρό, δεδομένου ότι οι οικονομικές δυνατότητες της ομάδας δεν επέτρεπαν την περαιτέρω ενίσχυση. Επίσης, είχαμε και την ατυχία με τον σοβαρό τραυματισμό του Μιχάλη Παπαδόπουλου".

Είστε ευχαριστημένοι από την παρουσία του κόσμου;

"Ο κόσμος του Κορωπίου είναι πάντα στο πλευρό μας και μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση. Αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχουμε στην έδρα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα