ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Ανδρεόπουλος: "Είμαστε ευτυχισμένοι στον Φιλαθλητικό"

Ο Φιλαθλητικός εντυπωσιάζει στις επτά πρώτες στροφές της Α2 και ο Κώστας Ανδρεόπουλος (14π., 2ριμπ.), o οποίος ήταν εκ των κορυφαίων στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, μίλησε στο superbasket.gr για την πορεία της ομάδας του και εξήρε το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της.


Στο πρώτο δεκάλεπτο Φιλαθλητικός και ΟΦΗ συμβάδιζαν στο σκορ. Από την δεύτερη περίοδο, όμως, "πατήσατε" γκάζι και πήρατε τελικά

εύκολα τη νίκη με 88-60.

"Στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και στο προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ με την ΚΑΠ) το πρώτο ημίχρονο το ξοδέψαμε τζάμπα γιατί το μυαλό μας ήταν κάπου αλλού. Είπαμε με τον προπονητή να μπούμε πιο δυνατά απο την αρχή και πιστεύω οτι αυτό θα γίνεται απο εδώ και πέρα, γιατί όλα τα παιχνίδια θα είναι πιο σοβαρά και πιο δύσκολα".

Εχετε κάνει 6 νίκες σε 7 παιχνίδια. Περιμένατε πως θα κάνατε ένα τόσο καλά ξεκίνημα;

"Περιμέναμε οτι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, ξέραμε τις δυνατότητες της ομάδας μας και οτι αυτό που παρουσιάζουμε είναι κάτι πολύ καλό και κάτι ασυνήθιστο για την κατηγορία αυτή λόγω της ταχύτητας και της αθλητικότητάς μας. Ξέραμε οτι θα χτυπάμε κάθε ματς. Δεν λέγαμε και δεν περιμέναμε πως θα κάνουμε τόσες νίκες. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με αυτό το σκεπτικό πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια".

Ποιo είναι το "όπλο" της ομάδας μέχρι στιγμής;

"Ολοι οι παίκτες είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε στον Φιλαθλητικό. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, όλη η ομάδα λειτουργεί άψογα και είναι λογικό να βγαίνει και μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας".

Πολλές ομάδες ποντάρουν στην δυνατή τους έδρα, ωστόσο, από τον Φιλαθλητικό βλέπουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και στα εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι στιγμής...

"Προσπαθούμε πάντα να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατοτητές μας, δεν έχουμε μάθει να έχουμε φανατικό κόσμο και να στηριζόμαστε απο αυτό για να γυρνάμε τα παιχνίδια. Εχουμε μάθει με ένα υγιές κοινό και να παίζουμε πάντα αυτό που μπορούμε".

Ποιες είναι οι προσδοκίες απο εδώ και πέρα;

"Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και πάμε να κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο. Πάμε να χτυπήσουμε κάθε ματς όσο μπορούμε, συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι χωρίς να ξοδεύουμε δεκάλεπτα".

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζετε τον Αρκαδικό στην Τρίπολη...

"Πάμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Ο Αρκαδικός χρειάζεται και αυτός την νίκη, είναι λίγο άγνωστη ομάδα για εμάς, καθώς έχουν κάνει πολλές αλλαγές. Θα δουλέψουμε μέσα στην βδομάδα και θα πάμε για να νικήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα