Στοίχημα | Το ντέρμπι στον Άρη

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Α1 μπροστά μας και πάμε να δούμε τι αξίζει να ποντάρουμε. Στο Αλεξάνδρειο θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής όπου ο Άρης θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ.

Η σημερινή αναμέτρηση εκτός από το γεγονός ότι είναι ένα μεγάλο το τοπικό ντέρμπι, έχει και τεράστια βαθμολογική σημασία με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε την είσοδο στην πρώτη 8άδα. Εμείς θα πάμε με τον άσο. Στον Άρη η ψυχολογία στις τάξεις τις ομάδας είναι μετά από καιρό

αρκετά καλή. Αυτό δεν είναι απόρροια μόνο των δύο συνεχόμενων νικών με Καβάλα και Ηλυσιακό αλλά και του ότι οι παίκτες επιτέλους πληρώθηκαν κάποια από αυτά που τους οφείλονται. Επίσης, σήμερα πλεονέκτημα μετά από καιρό θα είναι η έδρα καθώς ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο, μετά από έκλυση της αλλά και του κάθε παίκτη ξεχωριστά! Όλα αυτά όπως είπαμε έχουν βελτιώσει αισθητά την ψυχολογία στον Άρη και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή που υπογράμμισε με σιγουριά «θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ».

Μπασκετικά πάλι το προβάδισμα είναι στους γηπεδούχους αφού θεωρούμε ότι έχουν καλύτερο και πιο γεμάτο ρόστερ. Ειδικά στη γραμμή των ψηλών ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ενώ και το γεγονός ότι Άλεξιτς και Ντούβνιακ έχασαν κάποιες προπονήσεις μόνο αρνητικό μπορεί να είναι για τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ειδικά ο δεύτερος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τον «δικέφαλο» και θα πάμε με τον Άρη που έχει σίγουρα πιο ποιοτικούς ξένους, ενώ και οι Έλληνες του δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους Γιαννακίδη, Παππά και Ντικούδη.

Πρόταση
Άρης - ΠΑΟΚ 1 (+5.5) 1 (1.90)
Περισσότερες μπασκετικές προτάσεις αλλά και ποδοσφαιρικές εκτιμήσεις στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα