Στοίχημα | Πρεμιέρα με... under

Τζάμπολ στο Προολυμπιακό και επιστροφή παράλληλα στη δράση με τον αγώνα της Εθνική μας ομάδας να συγκεντρώνειθ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αδύναμη ομάδα η Ιορδανία και λογικά η Εθνική μας θα φτάσει εύκολα στη νίκη. Το ζήτημα όμως είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα τεράστιο χάντικαπ και με επειδή είναι πρεμιέρα, καλύτερα να το αποφύγουμε. Στο under/over όμως φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με... στοιχηματικό λάθος.

Οι 150.5 πόντοι είναι πολλοί και τα δεδομένα για να πάμε στο under είναι αρκετά. Η Εθνική μας ομάδα,

ελέω Ζούρου, παίζει δυνατή άμυνα και από εκεί ξεκινάει το παιχνίδι της. Θα κυριαρχήσει στα ριμπάουντ και δύσκολα οι Ιορδανοί που στερούνται ταλέντου θα ξεπεράσουν τους 55 πόντους. Οι τελευταίοι όμως έχουν την δυνατότητα να μην διασυρθούν, καθώς η Ελλάδα δεν είναι ομάδα που σκοτώνει και οι ίδιοι έχουν αθλητικά προσόντα και καλό προπονητή να πάνε... χαμηλά το σκορ.

Η Εθνική μας θα κερδίσει αλλά έχει και η ίδια τα προβληματάκια της (πιθανό να μην αγωνιστεί μεγάλο διάστημα ο Σπανούλης για να είναι φρέσκος στη συνέχεια) και οι Ιρδανοί μπορούν να βοηθήσουν στο under. Στο μυαλό μας πάμε για ένα σκορ 85-55 και το under είναι η επιλογή μας.

Πρόταση:
Ελλάδα - Ιορδανία under 150.5 (1.85)

Περισσότερες προτάσεις από το Προολυμπιακό τουρνουά στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα