Στοίχημα | Εύκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Euroleague με την επιλογή μας για ποντάρισμα να έρχεται από το ματς του Ολυμπιακού στην Πόλη κόντρα στη Μπεσίκτας.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν αρκετά όσον αφορά την ποιότητα στα ρόστερ τους, ενώ και το κίνητρο είναι με τους «ερυθρόλευκους», που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χάσουν στη συγκεκριμένη έδρα. Πιστεύουμε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να τα καταφέρει, αφού

μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ την ευνοεί.

Η Μπεσίκτας έδινε την Δευτέρα δυνατό ματς τη Δευτέρα με τη Φενέρ, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που ξεκούρασε τους περισσότερους βασικούς με το Περιστέρι την Κυριακή. Επιπλέον οι Τούρκοι έχασαν τον πρώτο σκόρερ τους Τζέρελς (14 μ.ο.) που έφυγε από την ομάδα, αλλά και τον Ντάνιελ Γιούινγκ (9.9 μ.ο) ο οποίος τραυματίστηκε. Πήραν τον Μίναρντ αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος να βοηθήσει (έπαιξε μόλις 3 λεπτά με τη Φενέρ) και περιμένουμε από τη Μπεσίκτας για ακόμα ένα ματς να πληρώσει τις επιθετικές της αδυναμίες.

Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ενισχυμένος με τον απόλυτα έτοιμο Ντόρον Πέρκινς, έχει την ευκαιρία να μείνει μόνος τρίτος σε ενδεχόμενη ήττα της Κίμκι και θα ποντάρουμε στο διπλό παρά το χάντικαπ των 11.5 πόντων.

Μπεσίκτας (+11.5) - Ολυμπιακός 2 (1.93)

Περισσότερες εκτιμήσεις στο betplayer

Keywords
Τυχαία Θέματα