Σοκ με Μπίλαπς, χάνει τη χρονιά...

Χειρότερα δεν θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα για τον Τσόνσι Μπίλαπς. Η ζημιά εντέλει είναι τόσο σοβαρή ώστε να κρατήσει τον σταρ των Κλίπερς μακρυά από την δράση τουλάχιστον για τον επόμενο μισό χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι χάνει την υπόλοιπη χρονιά και θα επανέλθει τέλη καλοκαιριού με αρχές φθινοπώρου...

Το παιχνίδι με τους Μάτζικ, λοιπόν, μόνο... μαγικό δεν αποδείχθηκε

για τον 35χρονο All-Star γκαρντ, με τις εξετάσεις στο νοσοκομείο του Κλίβελαντ να δείχνουν ρήξη αχιλλείου τένοντα στο αριστερό πόδι και πλέον αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία της χειρουργικής επέμβασης.

Η απουσία του Μπίλαπς είναι αφάνταστα μεγάλο πλήγμα για τους Λος Αντζελες Κλίπερς, αφού μαζί με τους Πολ και Γκρίφιν είχαν δημιουργήσει την δική του... Αγία Τριάδα και ειδικά με τον CP3, αλληλοσυμπληρώνονταν μοναδικά στην περιφέρεια της ομάδας τους. Βέβαια και ο Μάικ Σιζέφσκι πιθανότατα θα στερηθεί των υπηρεσιών του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκτός και αν αποδειχθεί... "ταύρος" και επιστρέψει νωρίτερα απ' ότι υπολογίζεται.

Ωστόσο, παρότι... βετεράνος πλέον, ο 35αρης -αλλά πάντοτε μαχητής- Μπίλαπς δεν φαίνεται να το βάζει κάτω...

"Θα επιστρέψω! Δεν τελείωσα και δεν αποσύρομαι. Σίγουρα θα επιστρέψω. Αυτή, άλλωστε, είναι η ιστορία της καριέρας μου, να παλεύω και να προσπαθώ. Μίλησα με αρκετούς γιατρούς και θα πάρω κι άλλες γνώμες. Ο τραυματισμός αυτός δεν είναι εύκολος, αλλά αντιμετωπίζεται καλύτερα σε σχέση με 10-12 χρόνια πριν. Θα με ξαναδείτε στα γήπεδα, μην αμφιβάλλετε γι’ αυτό.

Ηξερα από την πρώτη στιγμή που έπεσα κάτω και δεν αισθανόμουν τίποτα πως ο τραυματισμός ήταν σοβαρός. Δεν είχα ξανανιώσει κάτι τέτοιο. Κανείς δεν με χτύπησε, δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν, αλλά έγινε κι ακόμη είμαι λίγο σοκαρισμένος".

Ερωτηθείς για τον αν θεωρεί ότι το λοκ-άουτ και η "συμπίεση" του πρωταθλήματος πιθανόν να έφταιξε για τον σοβαρότατο τραυματισμό του, απάντησε: "Θα ήταν εύκολο να το φορτώσουμε εκεί, αλλά νομίζω πως απλώς ήταν η κακιά στιγμή. Κάποια πράγματα είναι γραφτό να γίνουν...".

Ο Μπίλαπς, πάντως, πιστεύει πολύ στους Κλίπερς και τονίζει ότι και δίχως αυτόν θα αντεπεξέλθουν..."Η ομάδα αυτή "δένει", ο καθένας έχει βρει το ρόλο του και πιστεύω πως θα συνεχίσει να παίζει καλά".

Ο Τσόνσι Μπίλαπς φέτος σημείωνε 15 πόντους, 4 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ σε 30 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα