ΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ | Οχι από FIBA για τους τρεις

H FIBA δεν έδωσε το ΟΚ στους Τάσο Πηλοϊδη, Ηλία Κορομηλά και Χαράλαμπο Καρακατσούνη κι έτσι οι τρεις διαιτητές δεν θα βρίσκονται στη διάθεση της ΚΕΔ/ΕΟΚ για τον πέμπτο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.


Τα μέλη της επιτροπής σε συνεργασία με την ελληνική ομοσπονδία ζήτησαν από την διεθνή ομοσπονδία να δοθεί άδεια στους τρεις διαιτητές προκειμένου να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά αυτή τη φορά δεν

έγινε αποδεκτό το αίτημα. Την προηγούμενη εβδομάδα Κορομηλάς και Καρακατσούνης δεν είχαν ταξιδέψει στο Μόναχο αφού μετατέθηκαν στο επόμενο γκρουπ μετά από ενέργειες της ΚΕΔ, όμως δεύτερη άδεια δεν δόθηκε. Το ίδιο συνέβη και με τον Πηλοϊδη κι έτσι παρά την κινητικότητα που παρατηρήθηκε, δεν άλλαξε κάτι.

Μάλιστα έφτασε και έγγραφο από το Μόναχο στα γραφεία της ΕΟΚ, που δεν επέτρεπε οποιαδήποτε αλλαγή. Αν ήθελαν οι διαιτητές έπιαρναν μόνοι τους την ευθύνη να μην συμμετάσχουν στο σεμινάριο, αλλά σε αυτή την περίπτωση η FIBA ξεκαθάρισε πως οι ρέφερι δεν θα μπορούν να αγωνιστούν σε ματς της FIBA για ένα χρόνο.

Συνεπώς στην κλήρωση που θα γίνει το Σάββατο θα μπουν οι Χριστοδούλου, Γκόντας, Αναστόπουλος, Σχινάς, Τανατζής και Φούφης.

Keywords
Τυχαία Θέματα