ΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ | Eπιστολή... φωτιά του Παντελάκη

Η ΟΔΚΕ έχει τις δικές της εκλογές την Κυριακή και η επιστολή του Ηρακλή Παντελάκη στο grizoilikoi.blogspot.gr βάζει... φωτιά στη διαδικασία.

Το μέλος του ΔΣ έδωσε μια άλλη διάσταση και επί της ουσίας τα βάζει με τον Πατρινό Δημόπουλο, που θα είναι υποψήφιος την Κυριακή στο Κιλκίς.

Η επιστολή

στο grizoilikoi.blogspot.gr αναφέρει:
«Κύριοι,
Μετά από πολύ σκέψη και προβληματισμό επικοινωνώ μαζί σας για να σας γνωρίσω κάποια πράγματα που γίνονται αυτές τις μέρες και θα πρέπει να τα γνωρίσουν όσοι ασχολούνται με την διαιτησία του μπάσκετ. Γίνεται ένα όργιο εκβιασμών για την συμμετοχή μου και όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους υποψηφίους, να δηλώσω ότι δεν θα κατέβω στις εκλογές σαν υποψήφιος γιατί διαφορετικά όλοι οι διαιτητές του συνδέσμου της Δυτ. Μακεδονίας, τον οποίον εγώ δημιούργησα, θα βγούν εκτός πινάκων και δεν θα σφυρίζουν εθνικές κατηγορίες. Ασχολούμαι με το μπάσκετ εδώ και 50 χρόνια περνώντας από όλα τα στάδια του αθλήματος σαν παίχτης( με συμπαίχτη στον Μίλωνα Νέας Σμύρνης τον νυν περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό*),προπονητής,διαιτητής και τέλος μέλος και τώρα ειδικός γραμματέας ΟΔΚΕ και ποτέ μου δεν έδωσα το δικαίωμα για αρνητικά σχόλια στο πρόσωπό μου. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να μου στερούν το δικαίωμα να μην είμαι υποψήφιος σε ένα χώρο που μεγάλωσα και πρόσφαιρα πάρα πολλά, σε μια χώρα όπου υπάρχει η Δημοκρατία, για τον μόνο λόγο ότι δεν μπορούν να με καθοδηγήσουν για να τους κάνω τα χατήρια. Δεν μπορεί από την μία να είμαστε όλοι έξω εκτός Καφφέ από το Δ.Σ. και τώρα να κατεβαίνει από την Πάτρα ο Δημόπουλος ο πρωτεργάτης της διάλυσης και της απαράδεχτης εικόνας εδώ και 6 μήνες του ΔΣ της ΟΔΚΕ. Τι και αν ήμουν ο μόνος που στήριξε τον Καφφέ όταν όλοι οι υπόλοιποι ήθελαν να τον βγάλουν από πρόεδρο και να ελέγχουν τις αποφάσεις. Οταν ξέρουν ότι κάποιοι δικοί τους δεν μπορούν να μπουν στο ΔΣ τότε επιστρατεύουν τα πάντα για τα καταφέρουν. Είναι πάγια τακτική και το μόνο που μπορούν να προσφέρουν στο χώρο της διαιτησίας είναι προβλήματα και τίποτα άλλο. Υπάρχουν πάρα πολλά που θα μπορούσα να γράψω για τα 6 χρόνια που είμαι στην ΟΔΚΕ και 27 στον χώρο της διαιτησίας, και όσες φορές έκανα εισηγήσεις εγώ τα είπα εγώ τα άκουσα. Αυτό που βλέπω είναι ο χώρος έχει πάρει την κατηφόρα και δεν υπάρχει επιστροφή εάν δεν αλλάξουν τα πρόσωπα και καταστάσεις.
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΚΡΑΓΑΝΤΑ 3 ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΤΗΛ. 6944255097

*Και όμως ποτέ δεν του ζήτησα τίποτα ούτε και τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα